سوسن پارسا، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار کلیینک باشگاه خبرنگاران گفت: لبو نیز مانند سایر سبزیها ملین محسوب میشود و فیبر خوبی در آن وجود دارد. همچنین این سبزی به دلیل لیپوتین موجود در آن برای کسانی که میخواهند عروق خود را صاف کنند، توصیه میشود.
وی افزود: لبو در کل جز سبزیجاتی است که مانند نان و برنج مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین به دلیل نشاسته موجود در آن، از جمله کربوهیدراتهای نشاستهای قلمداد میشود.
این متخصص تغذیه با اشاره به این که لبوی تازه و سالم از یبوست جلوگیری میکند، اظهار داشت: به دلیل آن که ویتامین K موجود در لبو کم است، میتوان این سبزی را همراه با داروهای غلظت خون استفاده کرد.
پارسا عنوان کرد: مصرف زیاد لبو مانند نشاسته چاقی را برای فرد به همراه دارد.
انتهای پیام/