وی تصریح کرد: در بخش موتورهای پیستونی طرحهایی را به بخش خصوصی واگذار کردیم و به دنبال این هستیم که اگر بخش خصوصی آمادگی داشت، ساخت توربینها را هم به این بخش اضافه کنیم.
منطقی با اشاره به اینکه نوعی فن بازار در نمایشگاه ارائه می کنیم، بیان کرد: به دنبال ایجاد یک هایپر مارکت در بخش هوایی هستیم، ضمن آنکه بخش هوایی نیاز به تستهای متعددی دارد، به همین جهت دومین پروژه شبکه آزمایشگاهی هم از موضوعاتی است که باید از شبکه های موجود استفاده کرد.
منطقی با بیان اینکه به دنبال ایجاد شبکه ای برای تبادل تجارب و بازنگری هستیم، اظهار داشت: ما 33 پارک علمی و فناوری داریم که برای اولین بار اینها را به صورت شبکه تقسیم بندی می کنیم و پروژه ها را به شبکه ای از پارکها واگذار میکنیم.
وی با اشاره به اینکه به دنبال مشارکتهای بین المللی در توسعه خدمات صنایع هوایی هستیم، گفت: این نمایشگاه به عنوان بستری برای توسعه صادرات خواهد بود و ما به دنبال این هستیم تا صادرات خودرو در این بخش را افزایش دهیم.
منطقی با اشاره به اینکه 27 شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت دارند، گفت: 500 شرکت دیگر هم نیز آمادگی ورود به این بخش را دارند، همچنین 10 درصد از این شرکتها در نمایشگاه حاضر میشوند.
وی با اشاره به طراحی هواپیما، اظهار داشت: هواپیماهایی که در کلاس بیستم طراحی میشوند هم با توجه به انتقال تکنولوژی ای که انجام شده توانایی بسیاری داریم و مدارک بین المللی را هم کسب کرده ایم، همچنین در زمینه توسعه همکاری برای هواپیماهایی با وزن بالاتر هم وارد شده است.
منطقی درخصوص ساخت پهباد هم اظهار داشت: با توجه به روندی که در دنیا برای استفاده از این مجموعه به وجود آمده، در این نمایشگاه برای اولین بار موضوع پهباد مطرح می شود در حالی که در گذشته بیش از 90 درصد این نمایشگاه مربوط به حوزه دفاعی بوده است.
وی از طراحی هواپیماهای عمومی با وزن بیش از 20 تن با مشارکت کشورهای غربی و شرقی خبر داد و افزود: هواپیماهای 2 تا 6 نفره هم در این سازمان طراحی می شود، همچنین برای هواپیماهای 150 نفره هم وارد طراحی شدیم و با توجه به اینکه 57 درصد از ناوگان دنیا را این هواپیماها به خود اختصاص می دهند، بنابراین امیدواریم که با مشارکت بخش خصوصی در این حوزه وارد شویم.