به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران«سعیده علیزاده»، افزود: این گیاه از طعم و مزه خوبی برخوردار است و میتوان آن را به طور مدام مصرف کرد تا از نفخ و دل درد در امان بود.
وی با اشارهای به اثرگذار بودن سریع عصاره نعناع فلفلی تشریح کرد: امروزه صنایع داروسازی، عصاره این گونه نعناع را که دارای اثر بسیار قوی است به قطرههای خوراکی تبدیل کردهاند تا با توجه به مایع بودن، به سرعت و در عرض چند دقیقه جذب شده و اثر کند.
علیزاده ادامه داد: نعناع فلفلی دارای اثرات ضد نفخ، ضد دل درد و ضد اسپاسم قویتری نسبت به گونههای دیگر نعناع است، بنابراین خوردن این گونه نعناع میتواند به خوبی اینگونه مشکلات را برطرف کند.
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز نعناع فلفلی را در برطرف کردن عفونتهای گلو موثر دانست و یادآور شد: استنشاق بوی نعناع فلفلی، برای برطرف کردن سرماخوردگی و عفونتهای گلو بسیار مفید است.
وی افزود: محصولات حاصله از این گونه نعناع ضمن اثرات سریع از عارضهی جانبی برخوردار نیستند و با داروها و غذاها تداخل نمیکنند.
علیزاده از اثرات بهرهگیری از روغن نعناع فلفلی گفت و خاطرنشان کرد: روغن نعناع فلفلی برای کوفتگی عضلات و گرفتگی بینی مفید است.
انتهای پیام/م