تحقیقات دانشمندان نشان داده است زنانی که در برنامه غذایی خود از دو نوع فلاونوئید به نام‌های فلانول و فلاوانونس استفاده می‌کنند بسیار کمتر از دیگران به سرطان دچار می‌شوند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، قارچ ها در طبيعت انواع مختلفي دارند و تاكنون 38 هزار نوع از انواع آنهاشناخته شده است كه فقط حدود يك چهارم آنها خوراكي هستند. معروفترين قارچ ها، قارچ سفيد يا دكمه اي با نام علميAyaricus است. اين قارچ به وفور درسوپرماركت يافت مي شود و به صورت تازه، كنسرو شده يا منجمد قابل دسترسي است. قارچ هاي خام سفيد طعم خوشمزه اي دارند، اما پخته آن خوشمزه تر است.

بررسی ها نشان می دهندف مصرف روزانه 4 قارچ از ابتلا به سرطان در زنان و مردان پیشگیری می کند و سلامت بدن را تضمین می کند و باعث افزایش طول عمر می شود.

گفتنی است،گلبول های تی باعث می شوند سلول های سرطانی نتوانند بر سیستم ایمنی بدن غلبه کنند، علاوه براین آنها به طور همزمان مانعی در برابر باکتری ها و ویروس ها محسوب می شوند.

نتایج مطالعات نشان می دهند، مصرف منظم قارچ از ابتلا به آلزایمر نیز پیشگیری می کند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار