به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، مقدار زیادی از این مواد در سیستم مغزی، عصبی انسان را مستعد ابتلا به بیماری هایی مانند آلزایمز و پارکینسون می کند.
بررسی ها نشان می دهند، افرادی که در معرض سرب و هوای آلوده قرار می گیرند و همچنین کسانی که از ظروف خش دار و نامناسب برای پخت و پز استفاده می کنند با بروز اختلالات در حافظه روبرو هستند و بنابراین توصیه می شود ظروف نامناسب را کنار بگذارند و ظرف های مناسب تری را جایگزین آن ها کنند.
مصرف مواد حاوی آنتی اکسیدان مانند توت فرنگی، گوجه فرنگی، هندوانه، گریپ فروت، مرکبات، زیتون، باید در رژم غذایی گنجانده شوند تا خطر آلوده شدن به سرب و مواد آلومینیومی کاهش یابد.
انتهای پیام/