به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،«پنگ فن»، آشپز 44 ساله چینی، یک مار «کبرای هندوچینی» را برای پختن سوپ
مار که یک غذای بسیار پرطرفدار در استان گوانگدونگ در جنوب این کشور است
قطعه قطعه کرده بود. با وجود اینکه 20 دقیقه از جدا شدن سر مار از بدنش
میگذشت، این کبری، بالاخره زهر خود را ریخت و پنگ فن را نیش زد و از پای
در آورد. آشپز بینوا قبل از رسیدن کمک پزشکان و پادزهر با اثر کردن زهر
کبری جان خود را از دست میدهد.
به
گزارش ریپلی، «یانگ هونگ چانگ» که 40 سال به تحقیق روی مارهای کبری
پرداخته میگوید: تمام خزندگان حتی با گذشت بیش از یک ساعت پس از قطع سر یا
اعضای بدنشان، هنوز توانایی حرکت داشته و به حیات و عملکرد اعضای خود
ادامه میدهند. بنابراین احتمال اینکه سر این کبری همچنان زنده بوده و آشپز
را نیش زده وجود دارد.
مثل بچه آدم گوشت مرغ و ماهی و گاو و گوسفند و شتر بخور و خدا را هم پس از آن شکر بکن تا دچار این مشکلات نشین دیگر .
متاسفااااااالنه
اینم از ادم خوریشون