یک روان‌شناس اجتماعی گفت: با کار کردن فرد احساس بردن، ماندگاری، تولید، زایش و پویایی می‌کند.

 ناصر قاسم زاده روان‌شناس اجتماعی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، در ارتباط با تعریف شغل از نظر سازمان جهان بهداشت گفت: شغل عبارت است از ارائه‌ی خدمات از جانب یک فرد به یک موسسه یا سازمان در ساعت معین و دریافت دستمزد مناسب برای امرار معاش زندگی است.

وی اظهار داشت: مقوله‌ی سلامت اجتماعی مقوله‌ای است که در آن دولت‌ها موظف هستند برای حفظ سلامت اجتماعی جامعه امنیت شغلی و تامین اجتماعی شهروندان را محیا کنند و افراد بتوانند ضمن اینکه به کار اشتغال دارند، مایحتاج ضروری خود را برطرف کنند.

قاسم زاده با تاکید بر قسمت دیگر شغل که در امر اشتغال باید به آن توجه شود، اظهار کرد: حفظ سلامت روان و اعتبار بخشیدن به هویت فرد در سطح جامعه و روابط بین فامیلی است، به نحوی که فرد احساس بودن، ماندگاری، تولید،؛ افزایش و پویایی را با خود به همراه دارد.

روان‌شناس اجتماعی با تاکید بر این مطلب که شغل در واقع به فرد یک اعتبار اجتماعی می‌بخشد، تصریح کرد: بخشی که به آن باید توجه بسیاری شود، بخش حفظ سلامت روان افراد است.بیکاری ارتباط مستقیمی با بخشی از کسالت‌های روحی از جمله افسردگی دارد.

قاسم زاده خاطرنشان کرد: افراد بیکار با نوعی شرایط بد اجتماعی در نزد خانواده و دوستان مواجه می‌شوند که شرایط  بد اجتماعی اقتصادی و جایگاه فرد در جامعه بر سلامت روان فرد تاثیر منفی می‌گذارد و باعث کسالت و اختلال عصبی و عاطفی فرد می‌شود.

انتهای پیام/ 
برچسب ها: اعتبار ، هویت ، کار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار