مصرف گوشت سفید در وعده‌های غذایی بهتر از گوشت قرمز است.

دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص راهکارهای کاهش اوره گفت: افراد باید مقدار مصرف مواد غذایی که منبع پروتئین هستند را کم‌تر کنند. همچنین مصرف گوشت قرمز، تخم‌مرغ و ماهی، مرکبات باید محدود به زیر 100 گرم باشد.

وی افزود: مصرف گوشت سفید در وعده‌های غذایی بهتر از گوشت قرمز است.

وی خاطرنشان کرد: بهتر است افراد در طول روز آب بیشتری بنوشند و نیز همچنین انواع حبوبات و قارچ از جمله مواد غذایی هستند که بهتر است در مصرفشان زیاده‌خواهی نشود، چرا که زمینه تولید اوره را در بدن افزایش خواهند داد.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار