مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی آذربايجان شرقی گفت: تغذیه گیاه به طور عمده برای تامین مواد غذایی مورد نیاز از طریق ریشه انجام می گیرد، اما از طریق اندام هوایی گیاه بویژه برگ ها قادر است به طور سریع عناصر غذایی حل شده درآ را جذب نمایند.

کامران یوسفی راد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تاثیر کوددهی برگی در افزایش محصول، مقاومت به بیماریها و آفات و بهبود مقاومت به خشکی و نیز افزایش کیفیت محصول مشاهده شده است.

وی تصریح کرد: ظرفیت جذب برگها بسته به شرایط محیطی، گونه گیاهی، سن برگ و برخی خواص برگ مانند داشتن کُرک یا مواد مومی خیلی متفاوت است.

یوسفی راد ادامه داد: عناصرغذایی با سرعت فوق العاده ای از طریق برگ جذب گیاه می شوند درحالی که از طریق ریشه به آرامی جذب اتفاق می افتد و در بعضی اوقات این سرعت پایین آنقدر است که عناصر تزریق شده به خاک در خاک ترکیب جدیدی تشکیل داده، نه تنها مورد استفاده گیاه قرار نمی گیرند، بلکه در محیط ریشه ایجاد مسمومیت می نمایند و از جذب آب و سایر عناصر جلوگیری می کنند.

مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی آذربايجان شرقی ضمن بازگو نمودن جذب سریع کود با اجرای محلولپاشی یادآور شد: جذب سريع و بيشتر كود با اجرای محلولپاشی امکانپذیر است.

یوسفی راد تاکید کرد: محلولپاشی به نوعی جلوگيري از تخريب ساختمان خاک و به هم خوردن تعادل مواد غذایی خاک است.
انتهای پیام/ش/ن
برچسب ها: تبریز ، کود ، عناصر ، غذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.