به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از شاتا، علی اصغر رمزی با تاکید بر شیوه های اجرائی صدور مجوز توزیع کشوری و استانی افزود : سطح شهری توزیع محصولات دخانی مراحل پایان برنامه ریزی را طی میکند .
وی با بیان فرایند صدور این مجوزها در سامانه وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: مکانیزه شدن و صدور مجوزهای شهری در سازمانهای صنعت ، معدن و تجارت استانها را در دست اقدام است.
رئیس مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات کشور ، با اشاره به لزوم توزیع محصولات دخانی در سطح کشور ، خارج از هرگونه انحصار اعلام کرد: میزان توزیع این محصولات توسط هریک از عاملین مجاز کشوری حداکثر 100 هزار کارتن( سیگار) در سال خواهد بود .
رمزی گفت :با افزایش تعداد عاملین کشوری به چندین برابر تعداد فعلی ، هریک از آنها باید حداقل 31 عامل استانی دارای مجوز را برای توزیع محصولات خود معرفی نمایند .
وی با تاکید بر افزایش تعداد دارندگان مجوزهای استانی در سطح کشور به بیش از 1900 عامل افزود: عاملین توزیع استانی هر دارنده مجوز کشوری نباید با سایر دارندگان مجوز کشوری مشترک باشند .
وی با اشاره به برنامه های جدید مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات کشور گفت : رعایت دقیق قوانین و مقررات در زمینه برخورد قانونی با عاملینی که مجوز توزیع محصولات دخانی را ندارند ،ضرورت دارد .
وی افزود: این مرکز در حال حاضر درخواستهای صدور مجوز عاملیت کشوری و عاملیت استانی متقاضیان را در حداقل زمان ممکن پس از بررسی درخواستها و تکمیل پرونده صادر می نماید و متقاضیان می توانند در خواستهای خود را برای عاملیتهای استانی به سازمانهای صنعت ، معدن و تجارت استانهای ذیربط ارسال نمایند.
رئیس مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات کشور گفت : متقاضیان مجوزعاملیت کشوری می توانند درخواستهای خود را به این مرکز واقع در تهران: بلوار کشاورز روبروی بیمارستان پارس پلاک 142 ساختمان شهید زمردی ( وزارت صنعت ، معدن و تجارت)ارائه نمایند.
انتهای پیام/