به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، مرتضی رئیسی افزود: توصیه ما به خیرین این است که در تکمیل پروژههای نیمهتمام مدارس تخریبی کمک کنند چون دولت نوسازی آنها را در دستور کار قرار داده اما نتوانسته اعتبارات را برای تکمیل آن فراهم کند.
وی گفت: برای خیرین در همه عرصهها فضا وجود دارد. مانعی برای شروع پروژههای جدید وجود ندارد و شرایط را به سرعت تسهیل کرده و زمین در اختیار آنها قرار میدهیم. اگر هم بخواهند با دولت در ساخت فضاهای آموزشی مشارکت کنند، توافقنامهای میان خیّر و سازمان تنظیم میشود و مجمع خیرین استان نیز این توافقنامه را تأیید میکند و به این ترتیب فرد خیر میتواند سهم خود را در تکمیل فضاهای آموزشی ادا کند.
رئیسی با بیان اینکه خیرین میتوانند وارد حوزه تجهیز مدارس نیز بشوند، افزود: توصیه امروز ما کمک بیشتر خیرین برای تکمیل پروژههای نیمهتمام است. بسیاری از این پروژههای نیمهتمام، مدارس تخریبی هستند که دولت نوسازی آنها را در دستور کار قرار داده اما نتوانسته اعتبارات را برای تکمیل آن فراهم کند. بسیاری از این مدارس در منطقه و شهرستان هستند و لازم است زودتر تکمیل شوند.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، گفت: اگر حضور خیرین نبود مشکلات ما در بعد فضاهای آموزشی بیش از امروز بود. نزدیک به 97 هزار کلاس درس پس از انقلاب توسط خیرین ساخته شده و عمده آنها مربوط به سال 79 به بعد هستند، اکنون بیش از دو میلیون و 100 هزار دانشآموز در مدارس خیرساز مشغول تحصیل هستند.
انتهای پیام/