مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: کارشناسان معتقدند رعایت اصول ساخت سالن های مرغداری با توجه به منطقه جغرافیایی، مکانیزه کردن مرغداری و رعایت اصول بهداشت نه تنها باعث افزایش بهره وری، بلکه باعث پیشگیری و کنترل بیماری های طیور و افزایش کیفیت تولیدات خواهد شد.

جاوید بهروزین در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: نوسان قیمت نهاده ها و قیمت گوشت مرغ و همچنین عدم توسعه یافتگی سالن های پرورش مرغ در استان را می توانیم از مهم ترین مشکلات تولیدکنندگان گوشت مرغ قلمداد کنیم.

وی ادامه داد: سطح مدیریت پرورش و یا به عبارتی عوامل مدیریتی تاثیرگذار در میزان بهره وری و تولید در سالن های طیور است.

بهروزین از عوامل تاثیرگذار در تولید گوشت سفید طیور گفت و تاکید کرد: مدیریت تهویه، دما و رطوبت نقش مهمی در تولید و سلامتی گلّه ایفا می کند.
انتهای پیام/ش/ن
برچسب ها: بیماری ، طیور ، اصول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.