وی اظهار امیدواری کرد: با بارندگی های مناسب تا خردادماه شاهد وجود آب در زاینده رود باشیم.
ظهرابی گفت: البته هر دو سال یک بار تلاش می شود این شرایط برای زاینده رود ایجاد شود. معاونت محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست با تعیین مشاور برای اخذ حق آبه زاینده رود و تالاب بین المللی گاوخونی دارای برنامه ای مشخص است. براساس این برنامه، بازه های مکانی در طول رودخانه ایجاد می شود تا با تبیین نیاز اکولوژیکی منطقه حق آبه لازم را از وزارت نیرو مطالبه کنیم. برای اینکار ایستگاههای هیدرومتری در بازه ها نصب شده و نیاز اکولوژیکی محاسبه و به وزارت نیرو اعلام می شود.
مدیرکل محیط زیست استان اصفهان گفت: در حال حاضر وزارت نیرو مکلف شده 176 میلیون متر مکعب را به عنوان حق آبه رهاسازی کند.
او همچنین بر ضرورت اصلاح الگوی کشت و آبیاری توسط کشاورزان که به کاهش میزان برداشت آب این منطقه و رعایت حق آبه طبیعت منجر می شود، تاکید کرد.
ظهرابی اظهار امیدواری کرد که به زودی با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان، مراسم شکرگذاری در کنار زاینده رود انجام شود.
فردا آب در گاوخونی است
همچنین معصومه ابتکار در این باره گفت: آب زاینده رود تا امشب به شهر اصفهان می رسد. انشاءالله آب تا فردا به تالاب گاوخونی هم خواهد رسید. احیای رودخانه و تالاب ارزش فوق العاده ای برای شرایط زیست محیطی و جاذبه های گردشگری دارد.
ابتکار به پیگیری های مجلس برای وضعیت بنزین های آلوده اشاره کرد و گفت: در کمیسیونهای مختلف مجلس از جمله بهداشت، انرژی و اصل نود از چندین ماه گذشته حضور داشته ایم و اطلاعات جامع و کافی را در مورد بنزین های آلوده ارائه کرده ایم.
رئیس سازمان محیط زیست با اشاره به اینکه بنزین پتروشیمی کلا از چرخه تولید خارج شده است، گفت: این اقدام باعث شده است تا شهروندان در کشور هوای بهتری را تنفس کنند و شاخص های موجود نیز این مطلب را تائید میکند. پس تصمیم دولت این است که گام مهمی در جهت ارتقا سلامت مردم بردارد.
او با اشاره به اینکه ما در مورد وضعیت بنزین پاسخگوهستیم و گزارش کاملی در این ارتباط روی پرتال سازمان محیط زیست قرار گرفته است گفت: موضع سازمان در این زمینه کاملا کارشناسی است و سازمان محیط زیست مکلف است از سلامت مردم دفاع کند و پیگیر این مسئله خواهد بود. البته می دانیم گامهای خوبی برای بهبود وضعیت هوا برداشته شده است اما تاشرایط مطلوب را طولانی در پیش داریم.