چین توانست با استفاده از فضاپیمایی آزمایشی طی ماموریتی رباتیک به دور ماه پرواز کرده و با تهیه تصاویر خیره کننده از ماه و زمین بازگشتی موفقیت آمیز از فضا داشته باشد.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، چین توانست با استفاده از فضاپیمایی آزمایشی طی ماموریتی رباتیک به دور ماه پرواز کرده و با تهیه تصاویر خیره کننده از ماه و زمین بازگشتی موفقیت آمیز از فضا داشته باشد.


تصویری فوق العاده از ماه و زمین که کاوشگر چانگه ۵T1  به ثبت رسانده است.

ماموریت هشت روزه مدارگرد چانگه ۵T1 که در روز ۲۳ اکتبر به فضا پرتاب شده بود، امروز با گردش در جو زمین به منظور کاهش سرعت ورود و اجتناب از سوختن، در داخل خاک مغولستان با موفقیت بازیابی شد.


تصویری بسیار نزدیک از منطقه ی دریای ماه که طی این ماموریت به ثبت رسید.

این کاوشگر طی گردش خود به دور ماه، توانست تصاویر خارق‌العاده‌ای از زمین و سوی تاریک ماه شکار کند، تصاویر این مدارگرد مرمر آبی زمین را در فضای تاریک به زیبایی نشان می‌دهد. پرواز مداری این کاوشگر در نزدیکترین فاصله ارتفاعی به ۲۰۹ کیلومتری این قمر رسید و در بلندترین ارتفاع به فاصله‌ی ۳۸۰ هزار کیلومتری آن رسید.


نمایی از زمین "نقطه‌ی آبی کمرنگ" که در ۲۴ اکتبر ۲۰۱۴ توسط کاوشگر چینی به ثبت رسید.

این ماموریت به منظور دستیابی به داده‌های تجربی و آزمایش فناوری‌های ورود مجدد به جو از جمله فناوریهای هدایت، ناوبری و همچنین از همه مهمتر آزمودن سیستم سپر حرارتی در ورود به اتمسفر زمین انجام شد تا پیش زمینه‌ای برای مأموریت‌‌های بعدی چین در سال ۲۰۱۷ به منظور جمع‌آوری نمونه از ماه و بازگشت به زمین مورد استفاده قرار گیرد.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.