مدیر کل محیط زیست استان مازندران گفت: با تصویب طرح افتتاح نیروگاه زباله سوز در شورای برنامه ریزی استان مازندران مقرر شد تا در دو شهر ساری و نوشهر پروژه احداث نیروگاه های زباله سوز اجرایی شود.

ناصر مهردادی مدیر کل محیط زیست استان مازندران در گفتگو با ژخبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: قانون پسماند به طور مشخص و شفاف وظیفه سازمان های زیربط را در جهت جمع آوری زباله ها مشخص کرده است و اداره محیط زیست استان مازندران به عنوان یک دستگاه نظارتی به طور جدی پیگیر مساله مدیریت پسماند در سطح استان مازندران است.
 
وی با اشاره به نظارت مستقیم محیط زیست بر شهرداری ها اظهار داشت: سازمان محیط زیست با نظارت بر جمع آوری پسماندها به شهرداری های متخلف به طور جدی برخورد می کند.
 
مدیر کل محیط زیست استان مازندران با تاکید بر اینکه مشکل مدیریت پسماند تنها به دفن بهداشتی حل نمی‌شود، بیان داشت: دفن بهداشتی ساده ترین راه حل مدیریت پسماند است که مشکلات عدیده ای از جمله خروج شیرابه ها را در پی دارد به همین منظور باید از روش های دیگری همچون کمپوست، زباله سوز، نیروگاه های زباله سوز استفاده کرد.
 
مهردادی با اشاره به نشست‌های متولی با استاندار مازندران جهت حل معضل مدیریت پسماند، افزود: با پیگیری های متعدد و نشست‌های متوالی با استاندار مازندران تصمیماتی اتخاذ شد تا به وسیله آن بتوان بحران زباله در سطح استان را مرتفع کرد.
 
وی در ادامه توضیح داد: با تصویب طرح افتتاح نیروگاه زباله سوز در شورای برنامه ریزی استان مازندران مقرر شد تا در دو شهر سازی و نوشهر احداث نیروگاه های زباله سوز اجرایی شود.
 
مدیر کل محیط زیست استان مازندران با تاکید بر همکاری دستگاه‌های هم سو جهت مدیریت پسماند در سطح استان مازندران تصریح کرد:اگر سایر دستگاه ها با محیط زیست استان مازندران همکاری کنند، ما امیدواریم بتوانیم این طرح را در سایر شهرهای استان توسعه دهیم.
 
وی با اشاره به افتتاح کارخانه کود کمپوست در شهرستان بهشهر گفت: احداث کارخانه کود کمپوست طرح دیگری است که می تواند جهت معضل مدیریت پسماند در سطح استان موثر واقع شود خوشبختانه این پروژه پیشرفت 90 درصدی داشته است.
 
مدیر کل محیط زیست استان مازندران افزود: با افتتاح این کارخانه در شهرستان بهشهر مشکل دپوی زباله در شهرهای، گلوگاه و شهرستان بهشهر تا حدود زیادی حل می شود.
 
وی با اشاره به سرمایه گذاری خصوصی افراد جهت استفاده از شیرابه های زباله اظهار داشت: به تازگی دو فرد متخصص از سازمان محیط زیست استان مازندران درخواست کرده‌اند تا با سرمایه شخصی شیرابه های خارج شده از زباله ها را به مواد جدیدی تبدیل کنند.
 
مهردادی در ادامه خاطر نشان کرد: شهرداری دو شهر آمل و بابل در حال حاضر برای انجام این پروژه جدید اعلام آمادگی کرده‌اند و با دادن امکاناتی همچون برق و مکان به اشخاص سرمایه گذار با این افراد همکاری لازم را انجام می دهند.
 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار