به
گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، محسن عظیمینژاد صبح امروز در نشست مشترک دانشکده علوم پزشکی نیشابور و سازمان نظام پزشکی این شهرستان در سالن کنفرانس دانشکده، اظهار کرد: در نظام تحول سلامت با تقویت صندوقهای بیمه، سازمانهای بیمهگر جبران هزینههای ناشی از اصلاح تعرفههای خدمات سلامت را میکنند.
وی بیان کرد: هر ساله 700 هزار نفر از مردم بهخاطر تأمین هزینههای درمان خود به زیر خط فقر کشانده میشوند اما همت دولت تدبیر و امید بر این است که با واقعی کردن تعرفهها طبق کتاب جدید «ارزشهای نسبی خدمات پزشکی» و جلب حمایت سازمانهای بیمهگذار مانع به وجود آمدن مشکلات مادی در حوزه بهداشت و سلامت شود.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی نیشابور با بیان اینکه طرح نظام تحول سلامت در واقع یک نقطه عطف در تاریخ خدمترسانی به مردم است، عنوان کرد: تدوین کتاب مذکور اقدامی بزرگ در راستای حفظ ارزشهای پزشکان است.
عظیمینژاد اظهار کرد: با تلاشهای وزارت بهداشت و درمان، جایگاه بهداشت و درمان در کشور تغییر یافته است.
وی خاطرنشان کرد: طرح نظام تحول سلامت از نقاط قوت و اقتدار دولت یازدهم است و تأکید مقام معظم رهبری بر این است که این نقطه قوت ادامه پیدا کند.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: اجرای مطالب کتاب مذکور خدمتی بزرگ و اقدامی در راستای حفظ ارزشهای پزشکان و جلوگیری از تخلفاتی است که تا امروز جامعه پزشکی را به خطر میانداخت.
عظیمینژاد با بیان اینکه سه ماه برای بازنگری و اصلاح کتاب مذکور در نظر گرفته شده است، از پزشکان شهرستان خواست ضمن مطالعه کامل این کتاب، نقطه نظرات خود را به دانشکده منعکس کنند.
انتهای پیام/ م