رحمتالله حافظی رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، در خصوص نصب دکلهای مخابراتی غیرمجاز گفت: بحث دکلهای مخابراتی متولیان مختلفی با موضوعات متفاوت را دنبال میکند به طوری که وزارت بهداشت باید بر چگونگی فعالیت دکلها به صورت متناوب و دورهای نظارت و رسیدگی کند.
وی افزود: سازمان انرژی اتمی در زمان ورود دکلها به کشور باید تأییدیه سلامت این سیستمها را صادر کند، همچنین شرکت ارتباطات مشترک شهر یکی از زیرمجموعههای مجوز نصب دکل است و در مورد مکانیابی نصب باید تأییدیه بدهد.
حافظی بیان داشت: بیش از 11 هزار دکل متعلق به اپراتورهای تلفن همراه است که برای نصب بیش از 80 درصد دکلها از طرف اپراتورها مجوزی اخذ شده است.
وی اظهار داشت: اخیرا استانداردهایی برای نصب دکلها در قالب لایحه به شورای شهر تهران ابلاغ شده که بعد از تصویب آن دکلهایی که فاقد مجوز باشند طبق ماده 100 اعمال قانونی و جمعآوری خواهند شد.
رئیس کمیسیون سلامت ادامه داد: به اپراتورهای مربوط هشدار داده میشود نسبت به غیرمجاز بودن نصب دکلهای مخابراتی اقدام کنند.
حافظی گفت: راهاندازی سایت شرینگ یا ایستگاهای مشترک به منظور زیباسازی منظر شهر و به حداقل رساندن دکلهای مخابراتی پراکنده در حال مشکلزدایی است.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از فیبر نوری نیز به جای نصب دکلها با هماهنگی برق منطقه تهران امکانپذیر است و مقرر شده از این پس بدون هماهنگی با شهرداری تهران اعمالی از قبیل نصب دکل که باعث اختلالات در سطح شهر است انجام نشود.
انتهای پیام/