به گزارش
حوزه دولت باشگاه خبرنگاران، به نقل از پایگاه دولت، اکبر ترکان روز چهارشنبه در بازدید از این فرودگاه مرز بین المللی مهران اظهار کرد: با توجه به راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی مهران و پیگیری در شورای عالی کشور برای تبدیل این مکان به منطقه آزاد تجاری، فعال شدن این فرودگاه ضرورت دارد.
وی ادامه داد: اکنون مرز بین المللی مهران از نظر ورود و خروج مسافر و همچنین صادرات کالا دارای اهمیت ویژه ای است، به همین دلیل با فعال شدن منطقه ویژه اقتصادی و تبدیل آن به منطقه آزاد تجاری نیاز به توسعه زیربناها به خصوص فرودگاه دارد.
اکبر ترکان به همراه استاندار ایلام و معاونان وی و جمعی از مدیران استان از بخش های مختلف این فرودگاه قدیمی در شهرستان مرزی مهران بازدید کرد.
ایلام با 600 هزار نفر جمعیت و 430 کیلومتر وسعت، دارای طولانی ترین مرز مشترک با عراق در میان پنج استان سرحدی ایران و در همسایگی این کشور است.
مرز بین المللی مهران از سال 83 در استان ایلام شروع به فعالیت داشته و به دلیل برخورداری از امنیت و کوتاهی مسافت تا مرکز عراق یکی از مرزهای پر تردد کشور به شمار می رود.
پایانه مرزی مهران افزون بر انجام و رونق فعالیت های بازرگانی و اقتصادی مهمترین کانون سفر گردشگران مذهبی و سیاحتی دو کشور همسایه به منظور زیارت مکان های مقدس دینی و مناطق سیاحتی و دیدنی ایران و عراق است.
بر پایه آمارهای رسمی روزانه پنج تا شش هزار گردشگر ایرانی و عراقی از پایانه مسافری این مرز بین المللی سفر می کنند.
پیوندهای فرهنگی، قومی و مذهبی مشترک با ساکنان آن سوی مرز، کوتاهی مسیر و مسافت تا بغداد و شهرهای زیارتی کربلا، نجف و کاظمین از جمله عوامل اصلی و تاثیرگذار در امنیت بالا و منحصر به فرد مرزهای ایلام در مقایسه با دیگر استان های مرزی ایران و عراق است.
انتهای پیام/