مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: تولید 3000 تن گوشت ماهی قزل آلا به عنوان یک ماهی سردآبی بخش عمده ای از تولیدات ماهی در استان را شامل می شود.

محمد صمدزاده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تولید 4800 تن ماهی در استان دور از انتظار نخواهد بود.

 وی تصریح کرد: با امکانپذیر شدن این مقدار تولید 12 درصد افزایش تولید با مدیریت جهادی تحقّق می یابد.

صمدزاده ادامه داد: تولید 1800 تن از ماهیان گرمابی نیز در استان برآورد شده است.

مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی  با معرفی شهرستان توانمند استان در تولید گوشت ماهی یادآور شد: مراغه، میانه، مرند، سراب، جلفا و هریس را باید به عنوان شهرستان های برتر استان در تولید ماهی بشناسیم.

وی اظهار داشت: کپور، آمور، بیگ هِد و فیتوفاگ از جمله ماهیان گرمابی استان قلمداد می شوند.

صمدزاده پرورش ماهی را در افزایش بهره وری منابع آبی تاثیرگذار دانست و تاکید کرد: افزایش بهره وری منابع آبی و تولید گوشت ماهی به عنوان غذای سلامتی زا می توانیم از مزایای پرورش ماهی قلمداد نماییم.
انتهای پیام/ز
برچسب ها: تولید ، سالانه ، ماهی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.