"ملوس مراد" کارگردان مجموعه انیمیشنی "بوستان سعدی" بهره گیری از کتاب بوستان سعدی را بدلیل غنای فرهنگی و تربیتی آن را یک فرصت دانسته و معتقد است: بوستان سعدی در بردارنده‌ی حکایات پر از پند و اندرزی است که با وجود گذشت زمان، یعنی از سده هفتم تا اکنون، همچنان پاسخگوی نیازهای تربیتی نسل امروز است.

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی مرکز صبا؛ مجموعه انیمیشنی "بوستان سعدی" روایتگر حکایات آموزنده بوستان سعدی برای کودکان و نوجوانان است که بدون دخل و تصرف در متن اصلی داستان ها بیان شده است.

کارگردان مجموعه انیمیشنی «بوستان سعدی» در خصوص نحوه انتخاب حکایات بوستان سعدی به منظور نگارش فیلمنامه افزود: بابررسی و تحقیقات جامعی که قبل از ساخت انیمیشن بوستان صورت گرفت، متوجه شدیم بسیاری از نکات مورد نیاز جهت به کارگیری در زندگی امروز ما در کتب تاریخی و ادبی ما نظیر بوستان سعدی وجود دارد لذا سعی کردیم با عنایت به محدودیت زمانی، نسبت به انتخاب و گزینش داستانهایی که  پاسخگوی نیازهای کودکان و نوجوانان است اقدام کنیم.

ملوس مراد حضور کاراکتر سعدی به عنوان راوی در انیمیشن بوستان را گامی موثر در جهت باور پذیر کردن داستان می داند و خاطر نشان می کند: امروزه اثبات شده که مقتضیات زمانه و اتفاقات آن، ذهن شاعر را در خلق یک اثر هنری یاری می کند لذا در قسمت اول مجموعه بوستان تلاش کردیم سعدی را به عنوان بیننده، جزئی از کار کنیم تا بر اثرگذاری نکات و پندهای مجموعه بیافزائیم.

کارگردان مجموعه «بوستان سعدی» بهره گیری از طراحی مبتنی بر واقعیات عصر سعدی را یکی دیگر از ویژگی های این انیمیشن دانست و یاد آورد شد: ما پیش از تولید کار، به موضوع تناسب فضای اثر با واقعیات عصر سعدی بسیار پرداختیم. به عنوان مثال با تحقیقاتی که روی لوکیشن و طراحی فضا و طراحی لباس و اکسوار شد سعی کردیم مستنداتی که به سده هفتم تعلق داشته را به نمایش بگذاریم با این تفاوت که آنها طوری طراحی شدند که در نظر بیننده با زمان حال نیز ارتباط دارند.

فصل دوم مجموعه انیمیشنی "بوستان سعدي"که به تهیه کنندگی مرکز پویانمایی صبا تولید شده است  از 22 مهرماه هر روز ساعت 18.30 از شبکه پویا پخش می‌شود.


انتهای پیام/ اس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.