"نوروزی" در نشست خبری:

وزارت علوم وزارتخانه‌ای حساس که شاهد تنش در آن هستیم

دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران در نشست خبری گفت: کسانی که در سال ۸۸ به نظام و مردم ضربه زدند برای ورود به دانشگاه تلاش کردند که با مقاومت جریان‌های دانشجویی انقلابی روبرو شدند.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه باشگاه خبرنگاران،" محمد نوروزی "دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران در نشستی که پیرامون معرفی وزیر پیشنهادی علوم به مجلس برگزار شد، اظهار داشت: وزارت علوم یکی از وزارتخانه‌های حساس است که متأسفانه شاهد تنش و جنجال‌هایی در آن هستیم، چه از زمانی که توفیقی معرفی شد تا وزارت فرجی‌دانا و استیضاح وی و همچنین زمانی که نجفی به عنوان سرپرست این وزارتخانه معرفی شد ما شاهد حاشیه‌هایی در این نهاد حساس و مهم بوده‌ایم.

وی افزود: متأسفانه در دولت یازدهم رویکردی نسبت به وزارت علوم وجود دارد که این شائبه را تقویت می‌کند که وزارت علوم سهم جریان افراطی دوم خرداد است.

نوروزی تصریح کرد: کسانی‌که به عنوان سردمدار وزارت علوم چه در لباس وزیر و چه در لباس سرپرست معرفی شدند، مواضع محکمی نسبت به فتنه ۸۸ نداشتند و حتی این جریان از زمان توفیقی شروع شد و در زمان فرجی‌دانا هم مواضع روشنی در این رابطه مشاهده نشد، در زمان سرپرستی نجفی نیز ما موضع روشنی از وی ندیدیم.

وی با بیان اینکه برای فتنه ۸۸ برای جنبش دانشجویی  یک خط قرمز است، گفت: متأسفانه وزارت علوم در این دولت به دست کسانی افتاد که خط قرمز ما را حفظ نکرد.

این فعال دانشجویی افزود: امروز که نیلی احمدآبادی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم معرفی شده نیز ما مرزبندی مشخصی در رابطه با فتنه ۸۸ از وی نمی‌بینیم.

وی ضمن اشاره به دورانی که نیلی احمدآبادی سرپرست دانشگاه تهران بود، اظهار داشت: نیلی احمدآبادی پس از ورود به دانشگاه تهران ثابت کرد که در رابطه با فتنه عکس‌العملی نشان نمی‌دهد و متأسفانه دیدیم کسانی که در سال ۸۸ به نظام و مردم ضربه زدند برای ورود به دانشگاه تلاش کردند که با مقاومت جریان‌های دانشجویی انقلابی روبرو شدند.

نوروزی تصریح کرد: ‌در جلساتی که با نیلی احمدآبادی داشتیم ما مواردی را در رابطه با فتنه بیان کردیم اما متأسفانه عکس‌العمل خاصی از سرپرست دانشگاه تهران ندیدیم و امیدواریم مجلس شورای اسلامی نسبت به عملکرد وی در دانشگاه تهران توجه کند و رویکردی اتخاذ شود که به آموزش عالی صدمه وارد نشود.

وی گفت: نباید این شائبه ایجاد شود که وزارت علوم تحت یک حزب یا گروه خاص است که متأسفانه تا به حال این‌گونه بوده است.

نوروزی تأکید کرد: جریان افراطی در وزارت علوم در دوره اصلاحات با مسائلی که ایجاد کرد باعث ایجاد اغتشاش، تجمع و ناآرامی شد و دانشگاه حیات خلوتی برای جریان‌های خاص شده بود که متأسفانه در این دولت نیز این موضوع در حال تقویت شدن است.

دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران در خاتمه به نزول دو پله‌ای پیشرفت علمی کشور اشاره و خاطر نشان کرد: وقتی به دانشگاه یک نگاه ابزاری باشد، چنین مسائلی پیش خواهد آمد. امیدواریم با تصمیماتی که گرفته می‌شود راه برای پیشرفت علمی و فعالیت دانشجویان در این عرصه هموار شود.

انتهای پیام/

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، محمد نوروزی دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران، در نشستی که پیرامون معرفی وزیر پیشنهادی علوم به مجلس برگزار شد، گفت: وزارت علوم یکی از وزارتخانه‌های حساسی است که متاسفانه شاهد تنش و جنجال‌هایی در آن هستیم. چه از زمانی که توفیقی معرفی شد تا وزارت فرجی‌دانا و استیضاح وی و همچنین زمانی که نجفی به عنوان سرپرست این وزارتخانه معرفی شد ما شاهد حاشیه‌هایی در این نهاد حساس و مهم بوده‌ایم.

وی گفت: متاسفانه در دولت یازدهم رویکردی نسبت به وزارت علوم وجود دارد که این رویکرد این شائبه را تقویت می‌کند که وزارت علوم سهم جریان افراطی دوم خرداد است.

نوروزی ادامه داد: کسانی که به عنوان سردمدار وزارت علوم چه در لباس وزیر و چه در لباس سرپرست معرفی شدند، مواضع محکمی نسبت به فتنه 88 نداشتند و حتی این جریان از زمان توفیقی شروع شد و در زمان فرجی‌دانا هم مواضع روشنی در این رابطه مشاهده نشد. در زمان سرپرستی نجفی نیز ما موضع روشنی از وی ندیدیم.

وی با بیان اینکه برای جنبش دانشجویی فتنه 88 یک خط قرمز است، گفت: متاسفانه وزارت علوم در این دولت به دست کسانی افتاد که خط قرمز ما را حفظ نکرد.

این فعال دانشجویی تصریح کرد: امروز که نیلی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم معرفی شده، نیز ما مرزبندی مشخصی در رابطه با فتنه 88 از وی نمی‌بینیم.

وی ضمن اشاره به دورانی که نیلی سرپرست دانشگاه تهران بود،‌ گفت: نیلی پس از ورود به دانشگاه تهران ثابت کرد که در رابطه با فتنه عکس‌العملی نشان نمی‌دهد و متاسفانه دیدیم کسانی که در سال 88 به نظام و مردم ضربه زدند برای ورود به دانشگاه تلاش کردند که با مقاومت جریان‌های دانشجویی انقلابی روبرو شدند.

وی خاطرنشان کرد:‌ در جلساتی که با نیلی داشتیم ما مواردی را در رابطه با فتنه بیان کردیم ولی متاسفانه عکس‌العمل خاصی از سرپرست دانشگاه تهران ندیدیم و امیدواریم مجلس شورای اسلامی نسبت به عملکرد نیلی در دانشگاه تهران توجه کند و رویکردی اتخاذ شود که با آموزش عالی صدمه وارد نشود.

نوروزی تصریح کرد: نباید این شائبه ایجاد شود که وزارت علوم تحت یک حزب یا گروه خاص است که متاسفانه تا به حال اینگونه بوده است.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: جریان افراطی در وزارت علوم در دوره اصلاحات و بحثی که ایجاد کردند باعث ایجاد اغتشاش، تجمع و ناآرامی شدند و دانشگاه حیات خلوتی برای جریان‌های خاص شده بود که متاسفانه در این دولت نیز این موضوع در حال تقویت شدن است.

وی در خاتمه به نزول دو پله‌ای پیشرفت علمی کشور اشاره کرد و اظهار داشت: وقتی به دانشگاه یک نگاه ابزاری شود، چنین مسائلی پیش خواهد آمد. امیدواریم با تصمیماتی که گرفته می‌شود راه برای پیشرفت علمی و فعالیت دانشجویان در این عرصه هموار شود.

انتهای پیام/

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930804001508#sthash.pFKpJOn7.dpuf
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار