شاخص کل (بر مبنای 100= 1390) در مهر ماه سال 1393 عدد 197.0 را نشان می دهد که نسبت به ماه قبل 1.4 درصد افزایش داشته است. افزایش شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) 14.2درصد می باشد که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (14.2) ثابت مانده است.
درصد تغییرات شاخص کل (نرخ تورم شهری) در دوازده ماه منتهی به مهر ماه سال 93 نسبت به دوره مشابه سال قبل 19.1 درصد است که نسبت به همین اطلاع در شهریور ماه 1393 (20.6) کاهش یافته است.
شاخص گروه عمده "خوراکی ها، آشامیدنی ها و دخانیات" در این ماه به رقم 230.6 رسید که نسبت به ماه قبل 0.2 درصد افزایش داشته است.
شاخص گروه اصلی "خوراکی ها" در ماه مورد بررسی به عدد 228.4 رسید که نسبت به ماه قبل 0.2 درصد افزایش نشان می دهد.
شاخص گروه اصلی "خوراکی ها" نسبت به ماه مشابه سال قبل 7.9 درصد افزایش نشان می دهد و نرخ تورم دوازده ماهه این گروه 18.2 درصد است.
شاخص گروه عمده "خوراکی ها، آشامیدنیها و دخانیات" نسبت به ماه دوره مشابه سال قبل 18.1 درصد است که نسبت به همین اطلاع در شهریور ماه 1393 (21.0) کاهش یافته است.
شاخص گروه عمده "کالاهای غیرخوراکی و خدمات" در مهر ماه 93 به رقم 185.5 رسید که 1.9 درصد نسبت به ماه قبل افزایش نشان می دهد.
میزان افزایش شاخص گروه عمده "کالاهای غیرخوراکی و خدمات" نسبت به ماه مشابه سال قبل 17.1 درصد بوده است و نرخ تورم دوازده ماه منتهی به مهر ماه سال 1393 نسبت به دوره مشابه سال قبل این گروه 19.6 درصد است که نسبت به تورم دوازده ماهه منتهی به شهریور ماه 1393 (20.4) کاهش یافته است.
بر اساس این گزارش تورم مهرماه سال 92، 36.2 بوده است که نرخ کنونی کاهش 16 درصدی را در مدت مشابه نشان می دهد.
انتهای پیام/
خنده تلخ من از گریه غمانگیزتر است / کارم از گریه گذشته به آن میخندم.
آقای وزیر اقتصاد لابد ما هم گوجه فرنگی را باید بیاییم از کوچه شما بخریم. هان!
هزاران قلم مثل گوجه فرنگی وجود دارد که شما هم میدانی و ما هم میدانیم.
كاعش تورم نه ؟
ركود بازار مي باشد .
پول از بانك مركزي در بازار تزريق كيند بعد تورم در همين سطح نگه داشتيد شرطه .
از ایشان خواهشمندم در خصوص نرخ سود بانکی بازنگری اساسی لحاظ بفرمایند.
همان طور که جالب عالیشان استحضار دارند در حال حاضر سود کمتر از 30% برای تولید کننده و واسطه ها معقولانه نیست زیرا که بانک حداقل 23% سود سالانه پرداخت می کند بدون زحمت. این موضوع باعث رشد تصاعدی قیمت از تولید به مصرف شده که هم به ضرر تولید کنند (به دلیل کاهش فروش) و هم به ضرر مصرف کننده (به دلیل کاهش توان خرید) خواهد بود.
لذا از ایشان خواهشمندم سود بالای بانیکی که مهمترین عامل تورمزا در ایران است را همانند کشور های توصعه یافته به زیر 5% کاهش دهند.
این کار باعث رونق کسب و کار های کوچک شده و سود های کم برای تولید را توجیه پذیر خواهد کرد.
ضمن این که سرمایه ها از حساب های سپرده و قرض الحسنه به سمت صنعت متمایل خواهند شد.
با سپاس فراوان از زحمات شبان روزی ایشان
و همچنین خبرگزاری محترم باشگاه خبرنگاران جوان
یک شهروند دلسوز ایران زمین.
قسم حضرت عباس را بامور کنیم یا دم خروس را؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!
مردم را چی فرض کردید؟
واقعا جای تأسف داره بخدا...