علی قورچیان در گفتگو با
خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: وزارت ورزش ایران در جواب این تصمیم ما گفت: فدراسیون مستقل نمیتوانید داشته باشید و شما باید یک مسیر را انتخاب کنید که داخل ایران ادامه بدهید چون این رشته نوپاست و اسبهای کافی هم نداشتیم در نتیجه تصمیم به تشکیل کمیته دادیم.
وی در خصوص جایزه خود که از کشورهای کره و مالزی دریافت کرده و به فدراسیون چوگان اهدا کرده بیان کرد: ایلخانزاده هر کاری را که شروع میکند به سرانجامش میرساند برای همین وی قول داد که برای مسابقات کمانگیری روی اسب وسایل و زمین در اختیار ما قرار دهد همچنین من علاقه خاصی به رشته چوگان دارم بر این اساس جایزهام را به فدراسیون چوگان اهدا کردم.
وی تصریح کرد: از مهمترین عواملی که باعث از بین رفتن رشته کمانگیری روی اسب میشود می توان به 2 مورد یکی شخصینگری و دیگری استفاده نکردن از نیروی کاردان و کاردان و کارامد اشاره کرد.
قورچیان در مورد هزینه های سفرهای برون مرزی برای شرکت در مسابقات گفت: در این مسابقات برون مرزی تمام هزینه های رفت و برگشتم مثل سالهای قبل بر عهده خودم بود در اینجا از فدراسیون که طی این سالها 2 بار هزینههای سفرهای من را پرداخت کرده کمال تشکر را دارم چه بهتر بود که فدراسیون به جای وجه نقد و گواهی مسابقات گواهی حضور در تیم ملی را به من میداد.
وی تصریح کرد: با توجه به مسائل حاشیهای بین کمیته کمانگیری روی اسب و ریاست محترم این کمیته نباید صلاحدید فدراسیون جهانی انجمن دوم کمانگیری روی اسب ایران به رسمیت شناخته شد.
قورچیان عنوان کرد: من از مسئولان فدراسیون چوگان انتظار کمک دارم تا تعامل با فدراسیون تیراندازی داشته باشند با توجه به اینکه فدراسیون چوگان برای برگزاری مسابقات در حد قهرمانی از پتانسیل بالایی برخوردار است شرایطی را برای اجرای این امر برای مسابقات کمانگیری روی اسب فراهم میکنند.
با توجه به اینکه من زیربنای برگزاری هیات داوری و کلیه امور مربوط به قوانین و غیره را در فدراسیون جهانی انجام دادهام فقط بین دو فدراسیون مانده تا مسابقات کمان گیری روی اسب در حد بالا برگزار شود.
وی پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در سال 2012 پرامتیازترین فرد در دنیا در رشته کمانگیری روی اسب شدم و حتی برای آموزش از کشورهای دیگر هنرجو برای این رشته دارم اما مسئولان این رشته را حمایت نمیکنند تا به جایگاه خوبی در کشورمان برسد.
انتهای پیام/