به گزارش
خبرنگاراقتصادی باشگاه خبرنگاران، ستارمحمودی در مراسم چهاردهمین همایش سالانه مدیران ارشد صنعت آب و برق ، برخورداری از رهنمودهای مدیران ارشد کشور و صنعت آب و برق، تبیین سیاستها و تاکید بر مبانی برنامهها، ارایه پیشنهادها، تبیین نظرها و تجلیل از پیشروهای صنعت آب و برق در یک سال گذشته را از اهداف مهم برگزاری این همایش عنوان کرد و گفت: وزارت نیرو در یک سال گذشته تلاشهای بیوقفهای انجام داده و کارنامه خوبی رقم زده است.
وی به چالشهای سنگینی مانند خشکسالی، وضعیت نامطلوب آبهای زیرزمینی، تالابها، عدم تراز بین قیمت تمامشده و هزینهها و پراکندگی سطح خدمات در صنعت آب و برق اشاره کرد و گفت: تابستان گذشته، وضعیت روانآبها در سختترین شرایط پس از سال 87 قرار داشته است.
وی مدیریت مصرف و تولید، دستیابی به شاخص بهرهمندی 99 درصد در بخش آب شهری و برق کشور و برخورداری 79 درصدی جمعیت روستایی در بخش آب (رشد دو درصدی در یک سال گذشته) را ازجمله فعالیتهای وزارت نیرو عنوان کرد و گفت: وزارت نیرو اکنون جایگاه خوبی را در مجامع بینالمللی رقم زده است.
محمودی اصافه کرد: وزارت نیرو همچنین گامهای خوبی در بحث انرژیهای نو برداشته است و در سازمان سدهای بزرگ ازجمله تصمیمسازان این مجموعه بینالمللی بوده است.
وی ادامه داد: وزارت نیرو همچنین توانسته است در سالجاری پس از 64 سال، ریاست کمیسیون بینالملی شبکههای آبیاری و زهکشی (ICID) را به دست آورد که این امر گام بزرگی برای کارشناسان وزارت نیرو بوده است.
محمودی توجه به پدافند غیرعامل، توجه به کیفیت خدمات و تشکیل نشستهای متعدد شورایعالی آب زیرنظر رییسجمهوری و معاون اول را از دیگر فعالیتهای دیگر بخش آب و برق عنوان کرد.
قائممقام وزیر نیرو در ادامه از دولت و مجلس درخواست کرد تا با کمک به تغییر در نظام تعرفهگذاری، وزارت نیرو را در حرکت به سمتی که هزینههای خود را از روی دوش دولت بردارد، حمایت کنند.
وی همچنین بر لزوم حمایت دولت و مجلس برای اجرایی شدن فاینانس در ایجاد شبکههای آبیاری و زهکشی تاکید کرد و گفت: وزارت نیرو تاکنون توانسته است سه هزار میلیارد تومان از منابع بخش خصوصی را جذب کند.