به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،"حسن ناصری"، اظهارکرد: در کشورهای توسعهیافته مراجعه به مشاوره و رواندرمانگر جایگاه ویژهای دارد، زیرا بسیاری از بیماریها از جمله ناراحتیهای معده، درد کمر، سردردهای میگرنی و حالت تهوع ریشه فیزیولوژیک ندارند و با دارودرمانی بهبود پیدا نمیکند.
وی افزود: استفاده دارویی پس از بینتیجه بودن جلسات مشاوره است که تحت نظر روانپزشک دوره دارویی خاصی برای فرد تعریف میشود که با مصرف دارو فرد آرامتر شده و نسبت به دورههای مشاوره تمکین میکند.
ناصری تصریح کرد: در کشور ما برای سرماخوردگی پوشش بیمهای تعریف شده است، ولی هنوز روان افراد در این بخش مورد توجه قرار نگرفته است، در حالی که توجه به سلامت روح و روان افراد مسئله بسیار مهمی است.
این کارشناس ارشد مشاوره و رواندرمانی با بیان اینکه هنوز هم بسیاری از مردم جامعه ما از مراجعه به مشاوره یا رواندرمانی واهمه دارند، تاکید کرد: مراجعه به مشاور باید در ابتدای امور مهم از جمله ازدواج مورد توجه قرار گیرد، این در حالی است که در جامعه ما قبل از ازدواج همینقدر که دو نفر همدیگر را دوست داشته باشند برای شروع زندگی کافی است، ولی وقتی با یکدیگر به مشکل برخوردند و پس از درگیریهای فراوان اعلام میکنند که دیگر قادر به ادامه زندگی نیستند به اجبار مشاوره لازم است تا این زندگی آسیب دیده را به هم بند بزند.
ناصری با مهم برشمردن نقش رسانهها در نهادینه کردن اهمیت مشاوره در زندگی افراد، خاطرنشان کرد: همانقدر که برای بحران آب برنامههای مختلفی از رسانهها تولید و پخش میشود، برای جلوگیری از بحران زندگی هم باید برنامههای متنوعی تولید شود تا افراد راههای پیشگیری از مشکلات زندگی را به خوبی آموزش ببینند.
وی افزود: در کتابهای مدارس در مورد نحوه تهیه شیرینی درسهایی پیشبینی شده، ولی برای بهتر شدن زندگی روزمره و آموزش مهارتهای زندگی هنوز واحدهای خاصی منظور نشده است.
این کارشناس ارشد مشاوره گفت: با ورود به جامعه مدرنیته، پا در میانی خاله و دایی و فامیل دیگر تاثیر چندانی در مشکلات نخواهد داشت، به همین دلیل باید با معرفی وظیفه یک مشاور، در زمان بروز مشکل افراد را در حل مشکلات پیش آمده به خوبی یاری کرد.
انتهای پیام/م