استاد مجید انتظامی سازنده موسیقی تأثیرگذار فیلم "روز واقعه"سال‌های سال نفوذ خود را حفظ کرده است.

به گزارش  خبرنگار خیمه گاه باشگاه خبرنگاران؛ فیلم سینمایی " روز واقعه" از معدود فیلم های ماندگار تاریخ سینمای ایران است. فیلمی که به دلیل تعدد بازپخش آن تقریباً تمامی ایرانیان یکبار هم که شده آن را تماشا کرده‌اند و دور از انتظار است که کسی این فیلم زیبا را نپسندیده باشد. " روز واقعه" به کارگردانی "شهرام اسدی"و نویسندگی "بهرام بیضایی" در سال 1374 تولید شده است. روایت متفاوت ، صحنه پردازی‌ها و درخشش بازیگران آن بخصوص علیرضا شجاع نوری، بازیگر نقش اصلی فیلم "عبدالله" روز واقعه را به اثری تکرار نشدنی و بی نظیر تبدیل کرده است.

بنابراین گزارش؛ داستان فیلم از آن جایی آغاز می شود که مراسم ازدواج دختر یک شیخ به نام " زید" و جوانی نصرانی به نام " عبدالله" که تازه به دین اسلام گرویده به دلیل ترک مجلس بی‌خبر و ناگهانی از سوی داماد، به درگیری کشیده می شود.برادران عروس " راحله "که هتک حرمت و آبروی رفته خانواده را بر نمی تابند کمر به قتل عبدالله می‌بندند و اما راحله ... عروس زیبای عبدالله که پس از سی و هفت مرتبه خواستگاری از سوی عبدالله به عقد او در می آید و با شنیدن خبر ترک مجلس عروسی توسط عبدالله حیرت زده می‌شود...

براساس این گزارش؛عبدالله پس از خوانده شدن خطبه عقد، ندایی غیبی را می شنود که می‌گوید " کیست که مرا یاری دهد؟؟"؛این ندا باعث دگرگونی و انقلاب درونی عبدالله می شود و چون فقط او شنیده با خروج ناگهانی و بی خبر او این جشن به درگیری کشیده می شود.برادران راحله با خشم فراوان به تعقیب عبدالله می‌روند و راحله نیز با برادرانش برای گرفتن پاسخ راهی می شود.عبدالله که وادی به وادی در پی منبع ندای غیبی می‌رود در بین راه با برادران راحله مواجه می شود.آنها قصد قتل عبدالله را دارند که راحله از این کار جلوگیری می‌کند و پس از اینکه عبدالله برای او از ندای شنیده شده می‌گوید، راحله او را بدرقه می کند تا به جستجوی حقیقت برود.

بنابراین گزارش؛عبدالله با سختی فراوان و پس از مشاهده گروهی از نادمان که شب عاشورا و در تاریک خیمه‌ها، فرزند حضرت علی بن ابیطالب را با هفتاد و دو نفر و جمعیتی زن و کودک تنها در دل حادثه گذاشته بودند به جایی رسید که دردناکترین فجایع در‌‌ آن اتفاق افتاده بود.دیدن خیمه‌های سوخته، بدنهای تکه تکه و بی جان، سرهای روی نیزه و پیکرهای که هر کدام از آنها تعداد زیادی تیر نشسته بود عبدالله را به حقیقت منبع ندایی که شنیده بود رساند و در همین اثنا صدایی زنانه او را امر می‌کند که بازگردد و هر آنچه را دیده است بازگو کند.عبدالله که حالا به حقیقت ندایی که شنیده پی برده با حالی زار و گریان باز می‌گردد و در میدان شهر هر آنچه را دیده برای مردم باز می‌گوید.

براساس این گزارش؛سکانسی که مربوط به بازگویی عبدالله از ماجرا‌های کربلاست بسیار تأثیرگذار و بیاد ماندنی بوده است.او حقیقت را بر سر نیزه، در زنجیر و تکه تکه و عریان یافته بود.

بنابراین گزارش؛ جز روایت فیلم که به بهترین و زیباترین و موثرترین شیوه ممکن انجام شده بود، موسیقی ماندگار و منحصر به فرد فیلم هم پس از نوزده سال که از تولید آن می‌گذرد درخاطره‌ها زنده است. این اثر زیبا که توسط استاد" مجید انتظامی" ساخته شده است جذابیت و تأثیرگذاری فیلم " روز واقعه" را دو چندان نموده و شور حسینی را در دلها بیدار می‌کند.


                                                   برای دانلود اینجا کلیک کنید                                            


انتهای پیام/




برچسب ها: واقعه ، کربلا ، روایت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار