تسلیت مرکز اسناد انقلاب اسلامی به مناسبت درگذشت عالم مجاهد آیت الله مهدوی کنی

به گزارش روابط عمومی مؤسسه فرهنگی هنری و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی، این مرکز درگذشت عالم مجاهد و روحانی مبارز حضرت آیت‌الله مهدوی‌کنی رئیس محترم مجلس خبرگان رهبری را به رهبر معظم انقلاب اسلامی،خاندان مکرم آن مرحوم و ملت بزرگ ایران تسلیت می‌گوید.

به گزارش حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی مؤسسه فرهنگی هنری و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی، این مرکز درگذشت عالم مجاهد و روحانی مبارز حضرت آیت‌الله مهدوی‌کنی رئیس محترم مجلس خبرگان رهبری را به رهبر معظم انقلاب اسلامی،خاندان مکرم آن مرحوم و ملت بزرگ ایران تسلیت می‌گوید.
 
بنابر این گزارش؛ این مرکز در راستای رسالت فرهنگی خود،اقدام به معرفی کتاب خاطرات این عالم وارسته برای علاقمندان و عزاداران رحلت ایشان نموده است:

کتاب "خاطرات آیت الله مهدوی کنی" در سال 1385ش توسط غلامرضا خواجه سروی تدوین گردیده است. دکتر خواجه سروی در پی ضبط و گردآوری خاطرات آیت الله مهدوی کنی، این کتاب را در 6 فصل به نگارش درآورده است. آیت الله مهدوی کنی از شخصیتهای انقلابی وروحانیون تاریخ نهضت اسلامی است که به عنوان یکی از شاگردان قدیمی امام خمینی در متن حوادث انقلاب قرار داشت و دارای پیشینه مبارزاتی همچون زندان، شکنجه، تبعید وتهدید است. وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی با ساماندهی کمیته های انقلاب به تثبیت نظام جمهوری اسلامی مشغول شد و مسئولیتهای مهمی بر عهده گرفت. مدتی وزیر کشورو سپس نخست وزیر شد. از ماندگارترین خدمات ایشان تأسیس دانشگاه امام صادق (ع) است. فصل اول به زندگی نامه آیت الله مهدوی کنی از زمان تولد تا ازدواج ایشان پرداخته وبه وقایع مهمی همچون کشف حجاب، اشغال ایران توسط متفقین و جنگ جهانی دوم اشاره می نماید. درفصل دوم به تحصیلات وی و هجرت به قم و آغاز منبرها و تدریس ایشان پرداخته و فضای سیاسی در حوزه علمیه و فعالیتهای شهید نواب صفوی در آن دوران را بازگو می نماید. در فصل سوم به بیان فعالیتهای سیاسی و اجتماعی آیت الله مهدوی کنی در قبل از انقلاب بخصوص دهه چهل و وقایع مهم سال 1342 ش و همچنین اوایل دهه پنجاه پرداخته است. فصل چهارم به فعالیتهای سیاسی و اجتماعی ایشان پس از پیروزی انقلاب اسلامی پرداخته و از وقایع و اقدامات پس از انقلاب از جمله تشکیل دولت موقت و شکل گیری نهادها و وزارتخانه ها یاد کرده و در ادامه حوادثی چون انفجار دفتر نخست وزیری را بیان می نماید. در فصل پنجم به قضایای پس از دوم خرداد و روی کار آمدن دولت خاتمی می پردازد. فصل ششم به فعالیتهای فرهنگی خود در مدرسه مروی و دانشگاه امام صادق پرداخته است. نویسنده در انتها با آوردن گاهشمار، ضمائم، اسناد و تصاویر مرتبط و پس از آن فهرست منابع و فهرست اعلام کتاب را به پایان رسانده است. 

چاپ دوم کتاب "خاطرات آیت الله مهدوی کنی" در 2500 نسخه با 628 صفحه توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده است. 

لازم به ذکر است؛ علاقمندان جهت تهیه این کتاب می توانند به فروشگاه این مرکز در خیابان انقلاب،خیابان ۱۲فروردین، بعد از خیابان شهدای ژاندارمری نبش مجتمع ناشران و یا با شماره تلفن های ۶۶۹۵۳۶۰۷ و ۶۶۹۶۱۵۳۶ تماس بگیرند.
 

انتهای پیام/ اس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار