دبیر شورای مرکزی بسیج دانشگاه امام صادق(ع) گفت: در اساسنامه حوزه مروی آمده است کسی می‌تواند رئیس حوزه مروی شود که اعلم علمای تهران باشد و خود حضرت امام با در نظر گرفتن این صفت آیت‌الله مهدوی کنی را به این مقام منصوب کرد.

"سید مجتبی موسوی" در گفتگو با خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران در خصوص شخصیت سیاسی آیت‌الله مهدوی کنی اظهار داشت: ویژگی بارز آیت‌الله مهدوی کنی بحث ثبات قدم ایشان بود شخصی که از ابتدای انقلاب همراه امام خمینی(ره) و رهبری بود و از تمام امتحانات خداوند از ایشان به عمل آورد سربلند خارج شدند.  
 
دبیر شورای مرکزی بسیج دانشگاه امام صادق(ع) تصریح کرد: عده‌ای سال‌ها قبل به ایشان تهمت اسلام آمریکایی زدند و گردش زمان نشان داد افرادی که چنین نسبت‌هایی به وی دادند خودشان اکنون در چه وضعیتی قرار دارند.
 
موسوی ادامه داد: بعد از به عهده گرفتن ریاست مجلس خبرگان آیت‌الله مهدوی کنی اعلام کرد ما با رقبای دیرینه خود قصد رقابت نداریم، بلکه وظیفه ایجاب می‌کند تا این پست را بپذیریم.
 
وی با بیان این که آیت‌الله مهدوی کنی هیچ گاه به دنبال پست و مقام نبود تصریح کرد: در بازه زمانی که ایشان کمیته را تحویل دادند آن جا که نیاز بود علی رغم وضعیت جسمی نامناسب چون احساس وظیفه کردند ریاست مجلس خبرگان را به عهده گرفتند تا به گفته امام خمینی(ره) انقلاب دست نااهلان نیفتد.  
 
دبیر شورای مرکزی بسیج دانشگاه امام صادق افزود: در اساسنامه حوزه مروی آمده است کسی می‌تواند رئیس حوزه مروی شود که اعلم علمای تهران باشد و خود حضرت امام با در نظر گرفتن این صفت آیت‌الله مهدوی کنی را به این مقام منصوب کرد.
 
وی در پایان خاطر نشان کرد:: تعبیر رهبری انقلاب در مورد آیت الله مهدوی که وی را سیاستمدار صادق نامیدند، تعبیری به‌جا بود ،زیرا شرایط اخلاقی آیت الله مهدوی به گونه‌ای بود که به آنچه که اعتقاد داشت پای‌بند و فقیهی عالم بود که ویژگی‌های علمی و سیاسی شاخصی داشت.

انتهای پیام  /
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار