سعداله اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: توجه به تغذیه متعادل گیاهان میتواند در کاهش میزان نیترات محصولات مفید واقع شود.
وی تصریح کرد: برنامه تغذیه با توجه به فصل، نوع محصول، و با در نظر گرفتن نتایج تجزیه خاک و گیاه روشهایی است که در کاهش تجمع نیترات مؤثر خواهد بود.
اسکندری با اشارهای به بهرهگیری از کمپوست ادامه داد: استفاده از انواع کمپوست میتواند بهعنوان منبع تدریجی نیتروژن مورد استفاده قرار گیرد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: وجود نیترات در مقادیر قابل توجه در سبزیهای میوهای است که بهطور عمده ناشی از مصرف بیرویه کودهای نیتروژنی بهویژه در سبزیهای گلخانهای است.