تبریز؛

کاهش ضرر در پرورش طیور با رعایت نمودن راهکارهای اقتصادی

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: شناسایی نیازهای واقعی طیور و رفع این نیازها برای تولید بیشتر و راهکارهای اقتصادی برای افزایش سود پرورش دهنده همان مدیریت پرورش طیور است.

غفور عبداللّهی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: افزایش آگاهی از نیازهای طیور و رعایت نمودن راهکارهای اقتصادی در رابطه با پرورش طیور به نوعی کاهش ضرر و زیان را در پی دارد.  

وی تصریح کرد: سطح مدیریت پرورش و یا به عبارتی عوامل مدیریتی تاثیرگذار در میزان بهره وری و تولید در سالن های مرغداری است.

 عبداللّهی مدیریت دما را در تولید تاثیرگذار دانست و ادامه داد: مدیریت تهویه، دما و رطوبت نقش مهمی در تولید و سلامتی گلّه ایفا می کند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از مدیریت تهویه گفت و یادآور شد: مدیریت تهویه عملی است که درآن تهویه به بهترین شکل امکانپذیر بوده و گرد و غبار و گازهای سمّی و آلوده از سالن مرغداری خارج و هوای تازه جایگزین آن می شود.

وی افزود: دمای مناسب دمایی است که مرغان بهترین تولید را از خود نشان داده و بدن آنها در مقابل آن دما کوچکترین واکنش و استرسی را نداشته باشد، بنابراین مدیریت دما را می توانی ایجاد دمایی مناسب با بهره وری کامل از سوخت و انرژی قلمداد نماییم.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی بهترین تبادلات تنفسی را گوشه ای از رطوبت مناسب دانست و گفت: رطوبت مناسب، درصدی از رطوبت است که در مجاورت ان طیور بهترین تبادلات تنفسی را انجام داده و بالاترین مقاومت را در مقابل ویروس ها و باکتری ها از خود نشان می دهند.

عبداللّهی  تاکید کرد: نقص هر یک از این عوامل، مرغدار را با مشکل جدی رو به رو ساخته و ضمن کاهش میزان تولید به تولید کننده آسیب های سنگینی وارد خواهد شد.
انتهای پیام/ا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.