به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران سنندج، فریدون یاسمی در نشست مالکین جایگاه های عرضه فرآورده های نفتی پخش منطقه کردستان گفت: هدف از برگزاری این نشست آگاهی بیشتر جایگاه داران از شاخص های جدید درجه بندی در راستای ارتقاء سطح کیفی ارائه خدمات و دریافت کارمزد بالاتر است.
وی افزود: توجه جدی به امر مهم سوخت رسانی، رعایت تکریم ارباب رجوع درجایگاه ها و جلوگیری از عرضه خارج از شبکه فرآورده از جمله وظایف و خط مشی اصلی شرکت می باشد.
یاسمی با اشاره به اجرای طرح جدید درجه بندی از نیمه دوم سال جاری گفت: شاخص هایی از جمله زیباسازی، تجهیزات، ارتباط با مشتریان، بهداشت، ایمنی، محیط زیست و عملیات جایگاه ها مورد ارزیابی و درجه بندی قرار خواهد گرفت.
وی بر پایش های منظم جایگاه های عرضه سوخت این منطقه جهت ارائه خدمات مطلوب به همشهریان و ارتقای سطح کیفی و کمی مجاری عرضه تاکیدکرد.
مدیر عامل شرکت بخش فرآورده های نفتی استان کردستان گفت:هم اکنون از 61 باب جایگاه منطقه، 45 درصد با کسب شاخص های کیفی و رتبه های ممتاز فعالیت می کنند.
گفتنی است این نشست به منظور تشریح دستورالعمل جدید شاخص های درجه بندی جایگاه های عرضه فرآورده های نفتی با حضور مالکین جایگاه های عرضه منطقه کردستان در شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کردستان برگزار شد.
انتهای پیام/