محمد هاشمی اولین قربانی تبدیل حزب کارگزاران به جبهه ، پیشنهاد دولت برای تکریم ویژه بازنشستگان ، هزینه نیم‌ میلیاردی اینترنت ۲ مدیر سابق خودروسازی و ... از جمله مهمترین اخبار ویژه روزنامه های امروز است.

مجله شبانه باشگاه خبرنگاران؛

*کیهان


محمد هاشمی اولین قربانی تبدیل حزب کارگزاران به جبهه

روزنامه نزدیک به خانواده هاشمی رفسنجانی جدایی محمد هاشمی از حزب کارگزاران را زنگ خطر توصیف کرد.

محمد هاشمی دبیر سیاسی کارگزاران اخیراً با اعتراض علیه اعضای اضافه شده به مرکزیت این حزب تصریح کرد: ادامه حضورش در کارگزاران را موجب تشنج می‌دانست. او با مرعشی و کرباسچی و محمد قوچانی که کارگزاران را لیبرال معرفی می‌کردند، اختلاف داشت.
روزنامه آرمان تیتر اول خود را به «زنگ خطر یک خداحافظی ناگهانی اما معنادار» اختصاص داد و نوشت: اگر حضور نسل‌های تازه گریزناپذیر است در این میان نباید عقبه فکری سیاسی و امکان نقش‌آفرینی بزرگان در بزنگاه‌ها به فراموشی سپرده و میدانداری نوآمدگان و حاشیه رفتن سابقه‌داران را رقم بزند.

این روزنامه خاطرنشان می‌کند: «چگونه فردی که خود از پایه‌گذاران و سلسله جنبانان حزب بوده یکباره عطای ماندن را به لقایش می‌بخشد و هیچ چیز هم نمی‌تواند وی را برای ماندن اقناع کند، جای پرسش فراوان دارد. خود محمد هاشمی سربسته و در لفافه گفته است حضور اعضای جدید و عدم تطابق گفتمانی با آنان باعث این جدایی شده است. حسین مرعشی، سخنگوی حزب در پاسخ به سؤالات تسنیم مدعی شده: تغییرات پیش‌آمده در حزب کارگزاران با تأیید محمد هاشمی بوده است. سخنی که نمی‌تواند چندان مقرون به صحت و عقلانی باشد، چرا که محمد هاشمی با چند دهه سابقه در عرصه‌های مختلف متوجه بار سیاسی این خروج و استعفا با توجه به جایگاهش در سپهر سیاسی و در حزب بوده و اهل تصمیمات ناگهانی و قهرهای بچگانه و دفعی و آنی نیست و بی‌گمان موضوع تا جایی پیش رفته که امکان حضور او ممکن و میسر نبوده است. در این میانه نکته کلیدی آن است که ورود چهره‌های تازه و پرشمار به شورای مرکزی حزب و ساختار سیاسی آن و مواضع سیاسی و حزبی آنان علت ناخشنودی محمد هاشمی است».

همزمان کرباسچی در مصاحبه با روزنامه اعتماد و درباره این سؤال که ارزیابی شما از جدایی آقای محمد هاشمی از حزب کارگزاران چیست؟ گفت: ما چیزی در جدا شدن ایشان ندیدم. خود ایشان و همه افراد محکوم به حبس ابد در حزب نیستند. همه می‌توانند تا یک مدتی کار کنند و ممکن است وقتی صلاح ندانند ادامه فعالیت در حزب را متوقف کنند. کار در احزاب اجباری و ابدی نیست.

یادآور می‌شود کارگزاران در انتخابات سال 88 دو شقه شد به نحوی که برخی اعضای آن به ستاد موسوی پیوسته و برخی دیگر نظیر کرباسچی به ستاد کروبی رفتند. پس از آن نیز این حزب به خاطر اختلافات داخلی نیمه تعطیل بوده است. گفته می‌شود بر سر حمایت از آشوب سال 88 یا مخالفت با آن به خاطر هزینه‌هایی که برای این حزب داشته در میان اعضای کارگزاران اختلافاتی وجود دارد.

گردانندگان کارگزاران- کسانی چون کرباسچی- مدعی‌اند که به جای حزب دنبال ایجاد جبهه هستند اما ظاهراً انشعاب در این حزب و قربانی کردن محمد هاشمی اولین پیامد جبهه‌سازی در میان کارگزاران باشد.

حامیان ناشی مهدی هاشمی در حمله به کیهان سینه‌خیز رفتند

برخی رسانه‌های حامی مهدی هاشمی در واکنش به خبر کیهان خود را به تجاهل و نفهمی زدند.

سایت‌های آفتاب و خرداد و... در واکنش به خبر ویژه کیهان نوشتند: کیهان تریبون رسانه ضد نظام می‌شود. سایت ضد نظام خودنویس خبری را علیه مهدی هاشمی منتشر کرده و روزنامه ارزشی کیهان نیز که سالهاست تریبون این رسانه ضد نظام در داخل کشور شده است، اقدام به بازنشر این خبر کرده است.

خودنویس اخیراً نوشته بود: «وقتی خبر محکومیت مهدی هاشمی رفسنجانی در کانادا منتشر شد، مدت زمان طی شده تا تهیه گزارش در بی‌بی‌سی فارسی، آن هم گزارشی که به نظر من، برای کاهش خسارت به مهدی هاشمی تهیه شده بود به نزدیک به دو یا سه هفته رسید. یا سبز شدن سر و کله خبرنگار این رسانه که باید در نقطه‌ای دیگر از خلیج فارس می‌بود، در دوبی، برای ثبت بازگشت مهدی هاشمی به تهران، جای بحث زیادی داشت. همان خبرنگاری که بعداً سردبیر صدای آمریکا شد و تصادفاً وقتی درباره پرونده کرسنت و مهدی هاشمی و عباس یزدان‌پناه حرف می‌زدم، سؤال از من در استودیو ناگهان قطع شد و... اگر اسناد همراه کیفرخواست سؤال برانگیز باشد، اما حمایت مهدی هاشمی از روزنامه شرق و آن مجموعه غیرقابل انکار است. کمک‌های انجام شده به شرق نیز، احتمالاً غیرقابل انکار است. اما کمک‌ها فقط به رسانه‌های داخل کشور نبوده است. گروهی از مهمانان کنفرانس سال 2010 دانشگاه تورنتو، سخنان یکی از دست‌اندرکاران سابق یکی از سایت‌های سبز را فراموش نکرده‌اند. رسانه‌های مدعی اصلاح‌طلبی ترجیح می‌دهند تخلفات مهدی هاشمی را درز بگیرند».

آنچه در ادعای «آفتاب» و «خرداد» عمداً مغفول مانده این نکته است که آقای مهدی هاشمی در طول بیش از 10 سال ارتباط عمیق با نیک‌آهنگ کوثر (مدیر سایت خودنویس) داشته، او را به عنوان مدیر سایت ستاد بهینه‌سازی مصرف سوخت معرفی کرده و به هنگام حضور در خارج کشور نیز با نامبرده به طور دایمی در ارتباط و تماس بوده بنابراین باید این رسانه‌ها به جای فرار به جلو پاسخ بدهند،  راز ارتباط سازمانی و عمیق مهدی هاشمی با این عنصر ضد انقلاب و ضد نظام چیست؟ یا این سؤال که به خاطر کدام سنخیت، همکاران نشریات مدعی اصلاح‌طلبی پس از متواری شدن از کشور به «رسانه‌های ضد نظام» می‌پیوندند؟!... به قول حشمت فردوس در سریال ستایش «افتاد؟!».

کاش دولتمردان این لبیک روحانی را عملی کنند

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی در نامه‌ای به محضر رهبر معظم انقلاب از سوی خود و همه اعضای شورا و دبیرخانه آن از تمدید احکام اعضای فعلی و تعیین سه عضو حقوقی جدید و نیز ترسیم افقی راهبردی در مسیر تعالی شورای عالی انقلاب فرهنگی قدردانی کرد.

دکتر روحانی همچنین در این ‌نامه خاطرنشان کرد: بی‌تردید مواجهه هوشمندانه با پدیدارهای فرهنگی در گرو تبیین فلسفه فرهنگی انقلاب اسلامی و کوشش جهت هم‌افزایی ظرفیت‌ها، بسیج نیروها، مدیریت فرصت‌ها، تدبیر آسیب‌ها و مقابله با تهدیدهایی است که باور، اعتدال، امید و نشاط جامعه را  نشانه رفته است. وظیفه حساس و درخور نام و عنوان این شورا بی‌بدیل، تعیین سیاست‌های فرهنگی کشور در عرصه‌های هویت، حیات و امنیت فرهنگی و تصویب مصوباتی عملی و اجرایی است و نه اسنادی آرمانی.

وی اضافه می‌کند: تحول در نظام آموزشی کشور به ویژه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی مستلزم مشارکت حداکثری نخبگان دانشگاهی و پژوهشگران عرصه عمومی است. پیشرفت و شتاب علمی کشور که به کمک نقشه جامع علمی رصد و پایش می‌شود، اساسا محتاج و بسته به تحولات در آن دو حوزه علمی و معرفتی است؛ از این رو شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره جدید تمام کوشش خود را متوجه شناخت مسائل، نیازها و اولویت‌های فرهنگی و اجتماعی و جلب مشارکت نخبگان خواهد نمود.

هرچند تأکید بر سرلوحه قرار دادن رهنمودهای رهبر انقلاب در جای خود ارزشمند است اما مهم‌تر و فراتر از این قدردانی، لبیک عملی به این رهنمودهاست. متأسفانه بر اساس اخبار متواتر، شورای انقلاب فرهنگی به اعتبار رویکرد برخی مقامات دولتی از جمله در حوزه وزارت آموزش عالی و وزارت ارشاد و... دوره‌ای از رکود را سپری کرده و برخی مطالبات مهم معظم‌له که در حکم پیشین و همچنین در دیدار با اعضا طرح شده پیگیری نشده است. به قول معروف دو صد گفته چون نیم‌کردار نیست.

سزاوار است رئیس‌جمهور محترم که مدیریت تصمیم‌گیری در جلسات شورا و تعیین دستورها و اولویت‌‌ها را بر عهده دارد، در این زمینه گزارشی از عملکرد «موثر» یک سال گذشته را مثلا در حوزه وزارت‌خانه‌های علوم و ارشاد و آموزش و پرورش - مطبوعات و رسانه‌ها، دانشگاه‌ها، مدارس و فرهنگ عمومی- منتشر کند.

رئیس‌جمهور پیش از این بیانات رهبر معظم انقلاب را به درستی قول سدید و محکم و منطقی و معتدل توصیف کرده بود.

بورسیه‌های غربی که به خاطر نسبت خانوادگی داده می‌شوند

«فرزندان برخی مقامات و دیپلمات‌های ایرانی با وجود شعارهای ضدغربی مشغول تحصیل در آمریکا هستند.»

امانوئل اتولنگی پژوهشگر بنیاد دفاع از دموکراسی ضمن انتشار این مطلب در بزینس اسنایدر، از جمله به اسامی فرزندان و بستگان نزدیک «حسین-ف»، «غلامعلی-خ»، «م-ظ» و... اشاره کرد و نوشت: مریم دختر حسین-ف در مقطع کارشناسی دانشگاه کلمبیا در آمریکا تحصیل کرده و پس از آن با دریافت بورس تحصیلی « لرد دارندورف» (Lord Dahrendorf)  که از جمله بورس‌های «دویچه بانک» آلمان است در کالج «مدرسه اقتصاد لندن» به تحصیل پرداخت و در حال حاضر نیز در شعبه لندن «دویچه بانک» مشغول به کار است. وی در زمان دانشجویی در نیویورک نیز زمان کوتاهی را به عنوان کارآموز (انترن) در «کمیسیون وضعیت زنان» سازمان ملل متحد مشغول بود که به نظر نمی‌رسد این موقعیت نیز بدون نسبت خانوادگی قابل دسترس می‌بود.

اتولنگی اهدای بورسیه دویچه بانک با توان مالی مناسب به خانم ف را تعجب‌برانگیز توصیف کرد و افزود: سجاد-خ همسر خانم ف، پسر غلامعلی ]خ[ از سفیران سابق ایران است. سجاد که دانش‌ آموخته حقوق «دانشگاه شهید بهشتی» در ایران است، فوق‌لیسانس خود را در رشته‌ فایننس بین‌الملل در مدرسه حقوق دانشگاه هاروارد آمریکا گذرانده و هم‌اینک نیز دانشجوی مقطع دکترا در رشته مطالعات حقوقی-اجتماعی در دانشگاه آکسفورد انگلستان است. او زمانی به عنوان مترجم، محمد خاتمی را در برخی سفرهای خارجی‌اش از جمله سفر به نیویورک جهت شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل متحد همراهی می‌کرد.

امانوئل اتولنگی در ادامه با اشاره به تحصیل مهدی-ظ در «دانشگاه شهری نیویورک»، می‌نویسد: مهدی بیش از ده سال در آمریکا تحصیل و زندگی کرده و هر چند که در بازگشت به کشور مدعی شد که در آمریکا به عنوان «تحلیل‌گر داده‌ها» برای شرکت معتبر ارتباطاتی «ورایزن» (Verzion)  کار می‌کرده اما براساس اعلام این شرکت، وی تنها در یکی از شرکت‌های پیمانکار ورایزن مشغول به کار بوده است.

اتولنگی هم‌چنین به تحصیل ناتمام «مهدی-‍ ه‍» اشاره می‌کند که مدتی به عنوان دانشجوی دکترا در دانشگاه آکسفورد مشغول به تحصیل بود اما سرانجام در میانه‌های تحصیل به ایران بازگشت و مدتی را در زندان گذراند.

اصرار بر خاطره‌سازی با وجود تکذیب وزیر اسبق خارجه

«هاشمی رفسنجانی ادعایی را به منوچهر متکی وزیر اسبق امورخارجه نسبت می‌دهد که چهاربار از سوی وی تکذیب شده است.»

شبکه اطلاع‌رسانی دانا ضمن انتشار این مطلب از قول یکی از نزدیکان دکتر متکی نوشت خاطره‌ای که هاشمی برای چندمین بار تکرار می‌کند چهاربار از سوی آقای متکی تکذیب شد و اما معلوم نیست چرا وی باز هم این ادعا را تکرار کرده است.

هاشمی اخیرا گفته بود: «من به دعوت ملک عبدالله و برای شرکت در کنفرانس گفت‌وگوی ادیان به مکه رفتم و در خلال سفر تفاهمات خوبی برای کم کردن اختلافات از طریق یک مجمع علمایی داشتیم و هم‌زمان با سفرم، آنها محدودیت‌های حجاج ایرانی، مخصوصا حضور زنان در بقیع را برداشتند و مراسم سالگرد شهادت حضرت زهرا(س) شبانه و با حضور اکثر زائران ایرانی حاضر در مدینه و شیعیان، در قبرستان بقیع برگزار شد و حتی ما را به فدک بردند که باعث رونمایی از این قطعه ارزشمند گم شده در دل تاریخ 1400 ساله اسلام شد. وقتی برگشتیم، ناگهان وزیر امور خارجه دولت احمدی‌نژاد اعلام کرد که از آقای ری‌شهری که نماینده ولی‌فقیه در سازمان حج بود، در فرودگاه جده انگشت‌نگاری شد و به ایشان توهین کردند. من موضوع را از خود آقای ری‌شهری پرسیدم و گفت اصلا چنین چیزی نبود. خود ایشان به آقای متکی زنگ زد که چرا چنین خبری را پخش کرده‌اید؟ در جواب گفت من تحت فشار بودم که چنین خبری را بسازم و بگویم. ببینید مصالح جهان اسلام و منافع کشور را فدای اختلافات سیاسی خویش کردند».

وزیر سابق امور خارجه پیش از این به اظهارات هاشمی پاسخ داده و گفته بود «شکایت حج‌گزاران عمره و تمتع از برخورد نامناسب مأمورین سعودی در فرودگاههای آن کشور به ویژه جده و رفتار اهانت‌آمیز آنان در اماکن زیارتی به خصوص در بقیع از فروردین‌ماه 1387 شدت گرفت. جناب آقای ری‌شهری امیرالحاج وقت ایرانیان در گزارشات مکتوب و شفاهی خود ضمن نقد این رفتارها از مقامات عالی کشور می‌خواهند که وزارت امور خارجه پیگیری جدی‌تری در این زمینه داشته باشد. شدت این اعتراضات تا حدی بود که برخی از مراجع عظام تقلید بر تعطیلی حج عمره در صورت ادامه رفتار ناشایست عربستان تأکید نمودند. شخصا سفیر عربستان را به وزارت امور خارجه احضار کرده و از وی خواسته شد مراتب اعتراض جدی ایران را به مقامات کشورش منعکس نماید».

وزیر امور خارجه سابق کشورمان با بیان اینکه اینجانب در مصاحبه‌ای در جده که خبر آن در تاریخ 16 مرداد 1387 منتشر شده، رفتار نامناسب با نماینده مقام معظم رهبری در جریان سفر به عربستان سعودی و همچنین رفتار ناشایست با زائران ایرانی را غیرقابل قبول خوانده و آن را تقبیح کردم افزوده بود «در این خبر که صرفا بخش مربوط به نماینده محترم رهبری آن در اظهارات اخیر برجسته گردیده است هیچ صحبتی از بازرسی بدنی وی به میان نیامده است.»

منوچهر متکی با بیان اینکه هرگز به جناب آقای ری‌شهری نگفته است به خاطر فشار سیاسی چنین مصاحبه‌ای صورت گرفته و این ادعا خلاف حق و انصاف است، افزود: در تبعیت از سیره بزرگان دین، طی سالیان طولانی خدمت در نظام مقدس جمهوری اسلامی  و در مسئولیت‌های مختلف هرگز دین خود را برای دنیای دیگران نفروخته‌ام. به همگان خصوصا به بزرگان توصیه می‌کنم در ثبت خاطرات یا بازگویی آنها،  حق و انصاف را رعایت نمایند.

سایت دانا در مطلب دیگری با اشاره به حکم اعدام رژیم سعودی برای آیت‌الله نمر (از رهبران شیعیان عربستان) پرسید: آقای هاشمی که همواره از ارتباطات خوب خود با سعودی‌ها سخن گفته چرا تاکنون در قبال این حکم اعدام سکوت کرده است؟ مگر آیت‌الله نمر لباس روحانیت بر تن ندارد و مبلغ دین نیست؟!

*خراسان

هشدار درباره شیوه جدید قاچاق کالا به کشور

بر اساس بررسی های یک نهاد مرتبط با امر مبارزه با قاچاق کالا به کشور که در قالب دستورالعملی برای دستگاه های ذی ربط در امر واردات کالا ارسال شده، مشخص شده است که برخی از کالاهای مشمول اولویت دهم از قبیل کیف، کفش و البسه که واردات آنها به صورت رسمی، تعرفه ها و هزینه های قابل توجهی برای واردکنندگان دارد، به طرز ماهرانه ای در داخل کالاهای وارده با حقوق ورودی کمتر قرار می گیرند که باید توجه ویژه ای به این موضوع و مقابله با آن کرد.

پیشنهاد دولت برای تکریم ویژه بازنشستگان

بر اساس پیشنهاد برخی اعضای کابینه به مسئولان ارشد اجرایی که مورد موافقت نیز قرار گرفته است، مقرر شده پس از تدوین آیین نامه ها و مقررات مربوطه، پیشکسوتان و بازنشستگان برگزیده دستگاه های اجرایی که طی دو دهه اخیر بازنشسته شده و پس از بازنشستگی نیز خدمات و فعالیت های مفیدی در ارتباط با دولت یا جامعه داشته اند مورد تکریم ویژه قرار بگیرند و این مراسم در دوره های ثابت، برگزار شود.

*ایران


ناخرسندی رسانه جبهه پایداری از نحوه انتشار اخبار اسیدپاشی

«رجا نیوز» رسانه  حامی جبهه پایداری در گزارشی اسید پاشی‌های اصفهان را «پروژه ضد انقلاب» توصیف کرد و در اقدامی معنادار به بازخوانی ضرب و جرح آمران به معروف و ناهیان از منکر پرداخت.این سایت با تأیید تلویحی ارتباط اسید پاشی‌های اصفهان با پوشش و حجاب زنان تأکید کرده: «زنان بدحجاب که عموماً در معرض خطرهای اجتماعی متعددی در جامعه هستند، از سوی اراذل و اوباشی مورد تعرض قرار گرفته‌اند که جامعه هدف خود را از میان همین افراد و زنان بدحجاب انتخاب می‌کنند اما رسانه‌های جریان ضدانقلاب و برخی محافل خبری داخلی تلاش می‌کنند تا این مسأله را به نیروهای انقلابی نسبت بدهند.» این سایت، رسانه‌ای شدن این رویداد‌ها را کار «رسانه‌های داخلی خاص» و «ضد انقلاب» دانست. همزمان با رجانیوز، عباسعلی منصوری آرانی نماینده کاشان مدعی شد که عاملان اسید پاشی از طریق سرویس های بیگانه و صهیونیستی یاری می شوند.

کشف گور دسته‌ جمعی زائران ایرانی در عتبات

 اجساد تعدادی از زائران ایرانی که گفته می‌شود توسط داعش کشته شده‌اند در یک گور دسته جمعی در عراق کشف شد. به گزارش «عصرایران» به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی مجلس اعلای اسلامی عراق  این افراد با لباس‌های خود دفن شده و مدارک شناسایی خود را همراه داشته‌اند.

تأسیس مراکز عقد موقت با جعل فتوا

آیت‌الله مکارم شیرازی انتساب فتوایی به وی  درباره ازدواج موقت را تکذیب کرد. اخیراً برخی مؤسسات با جعل فتوایی از این مرجع تقلید مراکز عقد موقت تأسیس کرده بودند. به گزارش تیک نیوز آیت‌الله مکارم شیرازی در پاسخ به استفتایی در این باره اعلام کرد:«فتوایی که از ما نقل کرده‌اند مجعول است و هیچ اعتباری ندارد و از طرق قانونی قابل تعقیب می‌باشد.»

محرومیت 3 ساله ستوده از وکالت

«نسرین ستوده» به مدت 3 سال از وکالت محروم شد.وی به ایلنا خبر داد شعبه دوم دادگاه انتظامی این حکم را صادر کرده و اعلام کرد به این حکم اعتراض نخواهد کرد.

4 هزار تذکر نمایندگان به دولت یازدهم

از ابتدای دولت یازدهم تا کنون «رئیس جمهوری» بیشترین و «وزیر دفاع»  کمترین تذکر نمایندگان را دریافت کرده اند. به گزارش مشرق، ریاست جمهوری با 592 تذکر، وزیر راه و شهرسازی با 501 تذکر، وزیر نیرو با 478 تذکر و وزیر صنعت، معدن و تجارت با 381 تذکر در صدر تذکرات نمایندگان قرار داشته‌اند. بنا‌بر‌این گزارش، وزارت دادگستری با 54 تذکر، وزارت اطلاعات با 26 تذکر و وزارت دفاع با 16 تذکر کمترین تذکر را از نمایندگان دریافت کرده‌اند. یکی از دلایل تعداد بالای تذکر به رئیس جمهوری این است که تذکر به وزارتخانه‌هایی که با سرپرست اداره می‌شود نیز به رئیس جمهوری داده می‌شود. مطابق این آمار نمایندگان تا‌ کنون به دولت4169 تذکر داده‌اند.

هزینه نیم‌ میلیاردی اینترنت ۲ مدیر سابق خودروسازی

برگ دیگری از تخلفات خودروسازان توسط مجلس به میان آمده و حکایت از هزینه نیم‌ میلیاردی اینترنت ۲ مدیر سابق خودروسازی دارد که در گزارش هیأت تحقیق و تفحص نیامده بود.به گزارش «میزان»، خبرگزاری وابسته به قوه قضائیه، هزینه اینترنت مصرفی ۲ مدیر ارشد سابق خودروسازی در دوران مسئولیت‌شان حدود نیم‌میلیارد تومان شده است. اینترنت این مدیران از نوع ماهواره‌ای بوده که هزینه آن برحسب دلار محاسبه شده و اکانت این نوع اینترنت قابل رد‌یابی نیز نبوده است.

*جمهوری اسلامی

* ایمن الظواهری سركرده تروریست‌های القاعده روز شنبه، ابوبكر البغدادی، خلیفه گروهك تروریستی تكفیری داعش را "مرتد" دانست. به گزارش خبرگزاری "الیوم الثامن"، الظواهری گفت: "اسلام از البغدادی و رفتار كردار وی مبرا و سخن گفتن درباره خلافت وی كفر است." الظواهری در پیام صوتی كه چندین پایگاه الكترونیكی وابسته به القاعده آن را منتشر كردند افزود: "ابوبكر البغدادی رهبر داعش بعد از آن كه بدون مراجعه به رهبران حقیقی اسلامی خلافت اسلامی تشكیل داد مرتد شد." الظواهری در این پیام صوتی از این كه البغدادی از بیعت و اطاعت از خلیفه مسلمین (اشاره به خود كه مدعی است اسامه بن لادن وی را به عنوان خلیفه مسلمین بعد از خود معرفی كرده) خارج شده است به شدت انتقاد و تاكید كرد اسلام از البغدادی و رفتار و كردار وی مبراست. سركرده القاعده گفت اینكه سركرده داعش گفته است دولت اسلامی باقی می‌ماند و ادامه می‌یابد سخنی كفر است زیرا ما در جهان فانی زندگی می‌كنیم و فقط خداوند است كه جاویدان و همیشگی است و این كلام بزرگترین خطایی است كه البغدادی مرتكب شده و كفر به خداست. وی از عناصر القاعده خواست به جنگ با عناصر دولت اسلامی ادامه دهند و هیچ توجهی به پیروزی‌های آنان نكنند زیرا در نهایت نابود می‌شوند.

* دیده‌بان حقوق بشر مستقر در سرزمین‌های اشغالی، اخیراً طی گزارشی مستند نوشت: رژیم صهیونیستی به اجبار هزاران نفر از مهاجران سودان و اریتره را از سال گذشته مجبور به ترك سرزمین‌های اشغالی كرده است. گروه دیده‌بان حقوق بشر نیز اعلام نموده كه اسرائیل با نقض دستورالعمل‌های سازمان ملل متحد، روش‌های مناسب اسكان برای بیش از چهل هزار مهاجر به این كشور را رد كرده است. "جری سیمون" محقق ارشد دیده‌بان حقوق بشر و نویسنده گزارش فوق، رژیم صهیونیستی را به "اجبار جمعی" متهم كرده است. نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به این مهاجران لقب "نفوذی" داده و برخی از سیاستمداران اسرائیلی نیز آنها را تهدیدی برای یكپارچگی یهودیان این كشور می‌دانند.

* رسانه‌های پاكستانی از آغاز بكار دفتر گروه تروریستی داعش در شهر كراچی خبر می‌دهند. به گزارش تسنیم به نقل از "اردوپوینت" گفته می‌شود كه گروه تروریستی داعش نخستین دفتر خود را در "سهراب گوت" منطقه‌ای در حومه شهر كراچی افتتاح كرده است. براساس این گزارش، نهادهای اطلاعاتی پاكستان ضمن ابراز نگرانی از فعالیت گروه تروریستی داعش درحالی بدنبال كسب اطلاعات هستند كه گفته می‌شود دفتر داعش در حومه كراچی آغاز بكار كرده است. گروه‌های تروریستی پاكستان در مناطق "منگهوپیر"، "كنواری كالونی"، "پختون آباد"، "سلطان آباد"، "گلشن معمار"، "جنجال پوره"، "مجهر كالونی"، "افغان بستی"، "غریب آباد"، سهراب گوت و سایر مناطق دیگر در حمایت از گروه تروریستی داعش در هفته‌های گذشته شبكه‌های جدید خود را فعال كرده است. "شیعت نیوز" دیگر سایت پاكستانی نیز ضمن ابراز نگرانی از فعالیت تروریست‌های داعش در این كشور نوشته كه پس از فعالیت گروه تروریستی داعش در كراچی، عملیات تروریستی در ماه محرم به احتمال زیاد افزایش خواهد یافت كه باید تمهیدات امنیتی لازم از سوی دولت پاكستان انجام شود. هفته گذشته نیز 6 فرمانده مهم طالبان پاكستان از گروه تروریستی داعش اعلام حمایت كردند.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۰۹:۴۸ ۲۸ مهر ۱۳۹۳
سلام.واقعا این مدیران چرا این کارها را انجام میدن بعد توقع پیشرفت کشور رو داریم
-
arta
۰۷:۱۲ ۲۸ مهر ۱۳۹۳
مگه تو ایران تولیدی، وجود داره که نگرانید قاچاق اونو از بین ببره؟
آخرین اخبار