به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان ؛الهی تبار درهمایش روز جهانی غذا بااشاره به اینکه کیفیت و کمیت دو عنصر مهم در امنیت غذایی افراد به شمار می رود،افزود:باید با نظارت وآموزش ،سلامت غذایی افراد را بالا برد .
وی آموزش را از مهمترین اولویت های غذایی استان برشمرد و گفت :مسئولان باید با سرمایه گذاری در این بخش؛ افراد را از میزان و نحوه استفاده از مواد غذایی آشنا کنند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان، با ابرازخشنودی از امنیت مواد غذایی استان همدان تصریح کرد: باید با مشارکت مردم و دستگاه های اجرایی سطح امنیت غذایی استان را بالا ببریم.
در این مراسم خدادای معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با اشاره به اینکه کلید روشن شدن سلامت جامعه در گرو کار فنی کارخانه داران است افزود: امروزه با افزایش جمعیت نیاز مردم به محصولات سالم کشاورزی روبه افزایش است و یکی از برنامه های وزارت بهداشت برخورد با عواملی است که سلامت جامعه را باخطر مواجه می کنند.انتهاي پيام/ش/ن