به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران؛ براساس تحقیقات دانشمندان دانشگاه "سوینبیرن" استرالیا، افرادی که بطور مرتب آبمیوه می نوشند، نسبت به کسانی که فقط گاهی آنرا می نوشند، بیشتر با خطر فشار خون روبرو هستند، و همین می تواند باعث حمله قلبی، سکته مغزی و دیگر بیماریهای عروقی شود.
هشدارهای اولیه حکایت از ارتباط آبمیوه و گسترش چاقی و بیماری قند دارند. یک لیوان 250 میلی لیتری آبمیوه می تواند هفت قاشق شکر، و 115 کالری انرژی داشته باشد. این تقریبا معادل یک بطری نوشابه است.
آبمیوه می تواند باعث پوسیدگی دندان در کودکان شود، به ویژه در کودکانی که از خردسالی به خوردن آبمیوه عادت کرده باشند. در این کودکان پوسیدگی دندانها حتی از 3 سالگی شروع می شود، و از هر 8 کودک یکی با این مشکل روبروست.
مردم بخاطر ویتامین های موجود، آبمیوه طبیعی را یک نوشیدن مفید می دانند. اما بخاطر قند بالا در یک لیوان آبمیوه، محققان نسبت به استفاده زیاد از آن هشدار می دهند. مصرف بیش از شش قاشق چایخوری شکر در روز می تواند برای سلامتی شما خطرناک باشد.