
حجتاله دهخدایی در گفتگو با
خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران بیان کرد: ما به همراه مسئولین اجرایی کشور دستورات مقام معظم رهبری را مدنظر قرار دادیم. ایشان در صحبتهایشان گفتهاند ورزش چوگان را در سرتا سر ایران گسترش دهید و احیاء کنید تا مردم کشورمان آشنایی کامل با این رشته ورزشی که از کهنترین ورزشهای ایران به حساب میآید استقبال کنند.
وی گفت: نامهای در 8 و 7 صفحه برای طالبیان در خصوص حرکت نمادین تیمها و اجرای بازی نمایشی چوگان در بخشی از میدان نقش جهان در حاشیه جشنواره ناملموس در اصفهان ارسال کردیم.
دبیر فدراسیون افزود: در میدان نقش جهان هیچ تخریبی تا به اینجا صورت نگرفته است، فقط به همراه شهرداری اصفهان که مجری این امر بودند برای بازسازی زمین بازی چوگان فعالیتهایی را انجام دادیم و برای تمیز کردن این بلوکها مجبور شدیم آنها را جا به جا کنیم تا بتوانیم شرایط مناسبی برای آمادهسازی این میدان که از 9سال پیش در آن بازی چوگان برگزار میشده برای بازی شنبه 19 مهر محیا کنیم.
بعضی از این بلوکها که در روی بخشی از زمین چمن چوگان قرار داشت را برداشتیم تا بیشتر از این به زمین چمن آسیب وارد نشود.
دهخدایی در پایان خاطر نشان کرد: آن زمانی که چوگان کشور را به غارت بردند و آثار ملی و تاریخی ما را تصاحب کردند میراث فرهنگی درخواب به سر میبرد و زمانی که ما در جهت اجرای پاسدارانه چوگان به همراه شهرداری در این میدان حضور داشتیم.
وی در ادامه بیان کرد: این جا به جایی در زمین چوگان دستوری بود که ما آن را انجام دادهایم و مسئولان برای پیگیری به آنجا آمده بودند و تمام کارهای ما را زیر نظر داشتند پس جای هیچگونه شکایت دراین باره نیست.
انتهای پیام/