مشاور امنیت ملی آمریکا اعلام کرد این کشور هیچگونه همکاری و هماهنگی با ایران برای مبارزه با داعش ندارد.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از ان‌بی‌سی نیوز، سوزان رایس، مشاور امنیت ملی آمریکا اعلام کرد این کشور هیچگونه همکاری و هماهنگی با ایران برای مبارزه با داعش ندارد.

وی طی مصاحبه خود با این شبکه گفت، "ما در حاشیه مذاکرات هسته‌ای برخی مشورت‌های غیررسمی درباره مسائل مختلف منطقه‌ای با ایران داشته‌ایم اما هیچ‌گونه هماهنگی و همکاری با این کشور در ائتلاف علیه داعش نداشته‌ایم."

وی در ادامه این مصاحبه مبارزه با داعش را برنامه‌ای طولانی‌مدت خواند و افزود، "ما هم‌اکنون روزهای نخست اجرای استراتژی خود در منطقه را سپری می‌کنیم. ما هر‌آنچه که بتوانیم برای حمایت از نیروهای کرد، عراقی و سوری برای مبارزه با داعش انجام می‌دهیم، اما برای مشاهده نتیجه این استراتژی باید فعلا صبر کرد."


انتهای پیام/
برچسب ها: رایس ، ایران ، داعش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۹ ۲۱ مهر ۱۳۹۳
به باتلاق جدیدتان که خودتان درست کردید خوش آمدید حکومت داعش !!!
ای کاش یک روز سردار سلیمانی از عراق و سوربه در بیان بفهمید داعشی ها خام خام می خورنتون.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۴ ۲۰ مهر ۱۳۹۳
مرگ بر انگلیس خبیث و آمریکای پلید و اسرائیل و عربستان و ترکیه و اردن !
آخرین اخبار