دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: در روزهای آینده اولین نشست اتحادیه علمای مقاومت برگزار خواهد شد و ضمن نوشته شدن اساسنامه آن دبیر و سخنگوی آن نیز مشخص می‌شود.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران به مناسبت بیست و چهارمین سالروز تاسیس مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی آیت‌الله اراکی دبیرکل این مجمع در کنفرانس مطبوعاتی با اشاره به این که این مرکز در نیمه سال جاری فعالیت‌های گسترده‌ای در همه عرصه‌ها داشته اظهار داشت: مجمع تقریب مذاهب اسلامی وارد فاز جدیدی از فعالیت خود شده که در فاز جدید میدانی کردن و گسترش فعالیت‌ها و تبدیل آن به پروژه‌های عملیاتی در دست ساخت است.  
 
وی از جمله پروژه‌های عملیاتی را که راه اندازی شده نشست‌های گفتگوی بین مذاهب عنوان و تاکید کرد: برای نخستین بار نشست بین علمای مذاهب در چارچوب گفتگوی بین مذاهب برقرار شد.
 
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: ماه گذشته تعداد زیادی از علمای اندونزی و قم در این نشست شرکت و گفتگو کردند.
 
آیت الله اراکی افزود: در نشست‌های بعدی شاهد علمای دیگری از کشورهای دیگر خواهیم بود.
 
وی تشکیل اتحادیه علمای مقاومت را از جمله برنامه‌های دیگری خواند که در ماه‌های گذشته برگزار شد.
 
آیت الله اراکی با اشاره به این که در منطقه ما و سراسر جهان جوامع آزاد و کشورهای آزادی‌خواه با مشکل سلطه استکبار روبه رو هستند و در منطقه ما رژیم صهیونیستی دست  ابراز استکبار جهانی است یادآور شد: در ماه‌های گذشته این رژیم یکی از وحشتناک ترین جنایت‌های خود را انجام داد و در حدود 50 روز بیش از دو هزار نفر را در منطقه کوچک غزه به شهادت رساند.
 
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی این حادثه را دلیل روشنی برای شکل گیری اتحادیه علمای مقاومت عنوان کرد.
 
آیت الله اراکی اظهار داشت: شکل گیری چنین تشکلی که بتواند تلاش‌های علمای مقاومت را سامان‌دهی کند و بتواند در راستای خواسته‌های اسلام حرکت کند ضرورت داشت.
 
وی با اشاره به اولین گام اتحادیه علمای مقاومت جمع آوری کمک‌های مردم برای بازسازی غزه را مطرح کرد.
 
آیت الله اراکی افزود: در روزهای آینده اولین جلسه آن در بیروت برگزار و اعضای آن اساسنامه اتحادیه را نوشته و دبیر و سخنگوی آن را انتخاب خواهند کرد.  
 
وی تصریح کرد: ما در داخل کشور در استان‌های کرمانشاه، کرمان، آذربایجان غربی، سیستان و بلوچستان و خراسان شمالی نشست‌های بین علمای بسیاری داشته‌ایم.
 
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: برای تقریب مذاهب شیعه و سنی اجلاس‌های مشترکی داشته‌ایم و هماهنگی‌های لازم به عمل آمده است و برای رویت هلال و مساجد مشترک اقداماتی انجام شده تا فرصت را از دشمن برای ایجاد فتنه بگیریم.  
 
آیت الله اراکی اظهار داشت: برای دانشجویان و طلاب برنامه‌های آموزشی در نظرگرفته شده و با مفاهیم تقریب مذاهب آشنا شوند.
 
وی تاکید کرد: سیستم آموزش و پرورش باید طوری باشد که سبب تقریب مذاهب شده و تقریب مذاهب باید به یک جریان آموزشی تبدیل شود و فرهنگ تقریب مذاهب را باید در مدارس کشور گسترش داد و ببینیم چه طور می‌توان با وجود مذاهب گوناگون جامعه‌ای یک دل و یک دست داشت.
 
آیت الله اراکی با بیان این که در این شش ماهه زمینه‌های لازم برای هفته وحدت و کنفرانس وحدت اسلامی انجام گرفته افزود: ستاد اجرایی کنفرانس وحدت تشکیل شده و کمیته‌های آن فعالیت خود را آغاز کردندو دستاوردهای علمای تقریب در این هفته معرفی خواهند شد.  
 
وی با اشاره به این که در کنفرانس وحدت اسلامی چند کنفرانس دیگر هم قرار دارد اظهار داشت: کنفرانس احزاب اسلامی کارگردانان و فعالین اقتصادی بانوان فرهیخته و کنفرانس ویژه علمای مقاومت از کنفرانس‌های درونی کنفرانس وحدت اسلامی هستند .
 
آیت الله اراکی  با اشاره به این که یکی از برنامه‌های کنفرانس امسال تقدیر از شخصیت‌های تقریبی است تقدیر از امام موسی صدر و مرحوم فتحی یکن از علمای شیعه و سنی را برنامه‌های این نشست عنوان کرد.
 
وی برنامه دیگر را مشارکت در جایزه المصطفی عنوان کرد و گفت: از طرف معاونت فناوری ریاست جمهوری این جایزه در نظر گرفته شده و از آن‌ها تشکر می‌کنیم که این ابتکار را به خرج داده‌اند.
 
آیت‌الله اراکی اکران فیلم سینمایی محمد رسول الله ساخته مجید مجیدی را از برنامه‌های هفته وحدت عنوان و از کارگردان و تهیه کننده آن تشکر کرد.  
 
وی با بیان این که علمای افغانستان به عنوان افرادی که توانسته‌اند به خوبی فضای خوبی بین اهل شیعه و سنی برقرار کنند معرفی و از آنان قدردانی کرد.
 
آیت الله اراکی تاکید کرد: اگر ما یک امت واحده در جهان اسلام داشته باشیم می‌توانیم قدرت اول جهان شویم و هر کشوری که از کشورهای اسلامی پرچم تقریب را به دوش بگیرد حاضریم نیروهای خود را در اختیار آن‌ها قرار دهیم و استقبال هم می‌کنیم.
 
وی در پایان به راه اندازی سه جریان در منطقه اشاره و گفت: جریان اول یک کمپین بین‌المللی به نام ناو محمد است که افراد زیادی از سراسر دنیا به آن پیوسته‌اند  و شبکه دوم شبکه ناو قرآن است که نمایشگاه‌های قرآن را سازماندهی می‌کند و جریان سوم هم جریان ناو حسین است که در روز عاشورا کلید می‌خورد و اعلام موجودیت می‌کند.

انتهای پیام/
برچسب ها: مجمع ، جهانی ، تقریب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار