دبیر انجمن اسلامی دانشگاه بوعلی سینا همدان گفت: ائتلاف ضدداعش بهانه‌ دیگری است که از سوی مدعیان حقوق بشر مطرح می‌شود و هدفشان چیزی جز حضور نظامی در منطقه نیست.

"سجاد عطازاده" در گفتگو با خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه مروری بر تاریخ آمریکا نشان می‌دهد که این کشور پایه‌گذار تروریسم‌ در جهان است، اظهارداشت: امپریالیسم آمریکا همواره به دنبال سیاست‌های نفوذ در منطقه خاور میانه‌ است و این هدف خود را از طریق کشورهای مرتجع منطقه دنبال می‌کند.
 
دبیر سابق انجمن اسلامی دانشگاه بوعلی سینا همدان باتاکید بر اینکه گروه تروریستی داعش به مهره سوخته آمریکا تبدیل شده است، بیان داشت: ائتلاف ضد داعش بهانه‌ای دیگری است که که از سوی مدعیان حقوق بشر مطرح می‌شود و هدفشان چیزی جز حضور نظامی در منطقه نیست.

وی با اشاره با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه حمایت مردمی از دولت بغداد رمز پیروزی آنان بر داعش است، خاطرنشان کرد: ملت شریف ایران همواره در دفاع از مظلوم در قبال تروریست از هیچ تلاشی فروگذار نکرده است، لذا لزومی برای ورود به بازی‌های سیاسی غربی‌ها در منطقه دیده نمی‌شود. چرا که موضع جمهوری اسلامی ایران از ابتدا نسبت به پدیده تروریست منطقه‌ای شفاف اعلام شده است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار