وی تصریح کرد: استفاده بهینه از مواد اولیه نظیر گندم، جو و چاودار که طیور به تنهایی از مصرف آنها خودداری می کنند با بهره گیری از دانِ ساچمه ای مهیّا خواهد شد.
بهروزین ادامه داد: در دان های آردی و ریز، ریخت و پاش بیشتر است و مقداری همراه با گرد و خاک به کف بستر می ریزد.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از عادات طیور در خوردن دان گفت و یادآور شد: طیور دانه های درشت را خورده و آرد دان که حاوی مواد ویتامینی، معدنی و ضروری است در ته دانخوری ها باقی می ماند و در صورت ماندگار شدن، فاسد می شود.
وی اظهار داشت: به هنگام حرارت دادن، تعداد از باکتری های مضر در مواد اولیه نیز از بین می رود.