به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران؛ داریوش دیودیده اظهار کرد: این کارخانه هم اکنون بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد ویکی از یزگترین طرح های صنعتی در دست اجرای این استان است.
وی با اشاره به اینکه بحث آب یکی از مهمترین مشکلات این کارخانه است، بیان کرد: با وجود پیگیری های مستمر و همکاری دستگاه های اجرایی استان که در این زمینه متولی هستند، این مشکل رفع می شود.
دیودیده ابراز کرد: این کارخانه 3 هزار و 300 تن ظرفیت تولید دارد که با راه اندازی آن شاهد اشتغالزایی مستقیم بیش از 300 نفر هستیم هرچند با راه اندازی آن شغل های دیگری در کنارش از جمله در زمینه حمل و نقل ایجاد می شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: عملیات اجرایی کارخانه سیمان مارگون در دولت گذشته در زمینی به مساحت 60 هکتار به همت یک سرمایه گذار خارجی که به نوعی می توان گفت تنها سرمایه گذار خارجی موجود در استان است، آغاز شد.
دیودیده تصریح کرد: این استان قابلیتهای مطلوبی در زمینه صنعتی و معدنی برای سرمایه گذاری دارد که شکوفایی این پتانسیل ها نیازمند حمایت دولت و ایجاد مشوق های خاص برای سرمایه گذاری در این استان است.
وی با بیان اینکه مسئولان گذشته و کنونی استان برای راه اندازی این کارخانه از هیچ تلاشی دریغ نکردند، عنوان کرد: برای رفع مشکل اعتباری کارخانه سیمان مارگون مدیران استانی بهویژه مدیریت ارشد استان نشستهای مختلفی را با مسئولان صندوق توسعه ملی و بانک سپه داشتند.
انتهای پیام/ز
منبع؛تسنیم