سردار قاآنی گفت: اگر امروز رزمندگان فلسطینی با اقتدار به سمت اسراییل موشک پرتاب کرده و این رژیم را مستأصل می‌کنند از برکت خون شهدای دفاع مقدس است.

به گزارش حوزه دفاعی-امنیتی باشگاه خبرنگاران به نقل از سپاه نیوز؛ سردار سرتیپ پاسدار اسماعیل قاآنی جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه در دومین یادواره ۵۵۵ شهید تدارکات و پشتیبانی سپاه امام رضا (ع) اظهار کرد: شهدای واحد تدارکات و پشتیبانی جزو افراد با اخلاص و کم‌ نام و نشان جبهه‌های نبرد می‌باشند و حضور شهیدان و سایر رزمندگان در میدان نبرد بر اساس ادای تکلیف و تبعیت از فرمان امام خمینی (ره) بود که همین امر موجب شد تا کلمه اسلام را در دنیا اعتلا ببخشیم و مسلمانان را عزتمند کنیم، این در حالی است که آن زمان ما در یک جنگ نابرابر در مصاف با دشمن قرار داشتیم.  
 
وی بابیان اینکه شهیدان پرچمدار عزت و افتخار ما هستند، اظهار کرد: برگزاری کنگره‌ها و بزرگداشت‌ شهدا، مجالس عزت، سربلندی و افتخار ما محسوب می‌شود زیرا ما به وسیله این مجالس همواره مقاومت تکلیف‌مدارانه را به خود یادآوری می‌کنیم.  
 
سردار قاآنی با بیان اینکه رزمندگان در جنگ هشت ساله، با فشار زیادی روبرو بوده‌اند، عنوان کرد: برای نمونه در عملیات والفجر هشت، رزمندگان ما از عرض اروندرود عبور کردند که شاید شنیدن این موضوع آسان باشد اما هنگامی که دقیق‌تر به مسئله نگاه می‌کنیم متوجه می‌شویم این عبور کار آسانی نبوده است.  
 
وی با بیان اینکه عبور از اروندرود مستلزم داشتن امکانات بوده است، ابراز کرد: برای رسیدن به خاک دشمن باید به لباس غواصی و یک قبضه سلاح ضد آب مجهز می‌بودیم اما رزمندگان هیچ کدام از این‌ها را در اختیار نداشتند زیرا کشور ایران به خاطر شرایط جنگی در زمینه لباس غواصی در تحریم بود.  
 
جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه ادامه داد: از طرف دیگر رزمندگان ما برای دست‌یابی به سلاح ضد آب به قدری روی کلاشینکف کار کردند تا توانستند این سلاح معمولی را به یک سلاح ضدآب تبدیل کنند.  
 
وی با بیان اینکه پشتیبانی از جنگ کار ساده‌ای نبوده و رزمندگان در این بخش با دست خالی فعالیت می‌کردند، تأکید کرد: در زمان جنگ تمام کارهای تدارکاتی یک گردان بر عهده واحد تدارکات و پشتیبانی بود، این در حالی است که در عرف معمول، کارهای تدارکاتی یک گردان بر عهده خود این گردان است.  
 
جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه با اشاره به نقش متدینان بازاری در دوران دفاع مقدس گفت: در واحد تدارکات و پشتیبانی بازاری‌های اسم و رسم‌داری می‌آمدند و به رزمندگان خدمت می‌کردند که خدمات این واحد برای خود دارای سبک خاصی بود برای مثال این واحد در ایام‌های خاص مذهبی همه آشپزهای مشهدی را جمع می‌کرد و به پشت خط می‌رساند تا برای رزمندگان شله مشهدی بپزد.  
 
سردارقاآنی با بیان اینکه توزیع آب، غذا و مهمات میان رزمندگان کار دشواری بود اظهار کرد: هنگام نبرد، رزمندگان برای خود سرپناهی داشتند و با خیال آسوده می‌جنگیدند اما افراد فعال در واحد تدارکات باید در میدان رزم و زیر بمباران‌ها از سنگری به سنگر دیگر و یا از سرپناهی به سرپناه دیگر به سرعت خودشان را به رزمندگان می‌رساندند تا بتوانند مایحتاجشان را برآورده سازند، برای نمونه در یکی از عملیات‌ها برف بارید و رزمندگان نیازمند لباس شدند، افراد فعال در تدارکات خود را تکلیف‌مدارانه به خطوط مقدم رساندند و راهی که مسدود شده بود را باز کردند.  
 
وی با بیان اینکه واحد تدارکات در روزهای پایانی جنگ به ۱۴ هزار نفر در یک یگان غذا توزیع می‌کرد، عنوان کرد: در برخی از مواقع، مسئولان تدارکات باید در کنار رزمندگان اطلاعات و عملیات برای شناسائی از مناطق توجیه می‌شدند زیرا هنگامی که افراد واحد اطلاعات و عملیات از مأموریتشان برمی‌گشتند باید غذا و امکانات لازم به دستشان می‌رسید.  
 
جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه با بیان اینکه هنگامی که همه رزمندگان به مرخصی می‌رفتند واحد تدارکات در جبهه‌ها می‌ماند و با امکانات محدود عقبه را بازسازی می‌کرد، بیان کرد: اقدامات واحد تدارکات به جنگ برکت داد و دفاع ملت ایران را مقدس کرد تا الگویی برای دنیا باشد.  
 
سردارقاآنی با بیان اینکه شهدا مربوط به مقطع تاریخی خاصی نیستند، اظهار کرد: اگر ملت ایران در جنگ هشت ساله این گونه وارد میدان نمی‌شد در جنوب لبنان افراد جرات نمی‌کردند در مقابل اسرائیل بایستند، همچنین اگر امروز رزمندگان فلسطینی به سمت اسراییل موشک پرتاب کرده و این رژیم را مستأصل می‌کنند، این عوامل از برکت خون شهدای دفاع مقدس است.  
 
در ادامه مراسم از کتاب عین الحیاة، زندگی‌نامه سردار شهید علی اکبر عین القضات رونمائی شد و از تعدادی از خانواده‌های شهدای تدارکات و پشتیبانی سپاه امام رضا (ع) تقدیر شد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار