همایون هاشمی رئیس سازمان بهزیستی در نشست خبری تئاتر خیابانی طلوع امید گفت: تئاتر خیابانی با اهداف اصلی سازمان بهزیستی متجانس و یکی است.

به گزارش خبرنگار تئاتر باشگاه خبرنگاران؛ نشست خبری جشنواره تئاتر طلوع امید با حضور همایون هاشمی رئیس سازمان بهزیستی، نرجس بختیار خلج دبیر جشنواره و مدیر خانه‌ی فرهنگ و هنر سازمان بهزیستی و عوامل اجرایی جشنواره امروز یکشنبه 16 مهر در مکان این سازمان برگزار شد.

در این نشست، بعد از تلاوت قرآن، هاشمی رئیس سازمان بهزیستی  بعد از تبریک روز جهانی کودک و دهه‌ی عید قربان تا عید غدیر در مورد جشنواره خیابانی طلوع امید گفت:‌ بعد از 33 سال خدمت صادقانه سازمان بهزیستی به مددجویان خود، این سازمان وارد فاز نوسازی شده و در عرصه‌ و مفهوم ادبیات خود بعد از کارشناسی بسیار دچار تغییراتی شده که در این راه برای رسیدن از یک سازمان حمایتی به سازمانی هدفمند از هنر به عنوان ابزاری اثر بخش در تغییر رویکرد سازمان استفاده کرده است، چرا که هنر موجب تحرک سازمانی و توانمند سازی جامعه‌ی هدف و اشتغال هنری است که با حوزه‌های اصلی سازمان بهزیستی که شامل بخش معلولان و زنان سرپرست خانوار، همخوانی دارد.

وی افزود: بهمن ماه پارسال خانه‌ی هنر سازمان بهزیستی را تاسیس کردیم که با مدت زمان کوتاه افتتاح آن، ماه رمضان 30 برنامه هنری خوب داشتیم و سپس با کارشناسی به این نتیجه رسیدیم که جشنواره تئاتر خیابانی طلوع امید را برگزار کنیم، چرا که این نوع تئاتر با کف جامعه در ارتباط است و ضریب نفوذ بالایی دارد و در عین حال هزینه‌ی زیادی ندارد و تماشای آن برای عموم رایگان است و ادبیات و مباحث آن نیز از دل اجتماع نشئت می‌گیرد. با توجه به همه‌ی این دلایل، اسفند 92 موضوع این جشنواره طرح شد و در خرداد ماه 93 فراخوان آن انتشار یافت که با استقبال خوب هنرمندان همراه شد و 174 اثر خیابانی و 17 اثر شورایی به دبیر خانه رسید که در مجموع از 192 طرح رسیده از 28 استان، 9 استان با 22 نمایش در جشنواره حضور پیدا خواهند کرد.

در ادامه‌ی نرجس بختیار خلج، دبیر جشنواره و مدیر خانه‌ی فرهنگ و هنر سازمان بهزیستی عنوان کرد: با توجه به اینکه هنر تئاتر هنر مادر است و توانمندنی بالایی دارد،‌ بر آن شدیم که از طرح با محور‌های اصلی چون ایدز، کودکان و کار، معضل بزرگ اعتیاد، زنان تحت پوشش، فرزند، ازدیاد نسل و نشاط اجتماعی و... استفاده کنیم.

دبیر جشنواره بیان کرد: با انتشار فراخوان جشنواره در 21 مرداد از 22 استان کشور چون تهران، البرز، همدان، کردستان، خراسان رضوی و...  طرح‌هایی فرستاده شد که 9 استان نمایش‌هایشان پذیرفته شده و در جشنواره خیابانی طلوع امید که از 19 تا 24 مهر است، حضور دارند.

وی اظهار داشت: آقایان شهرام کرمی، دشت گلی و مجید امرایی داوران بخش خیابانی در مرحله انتخاب آثار بودند و در بخش تئاتر شورایی نیز آقایان علی ظفر قهرمان نژاد، علی اکبر علیزاده، علیرضا استادی داوران بخش انتخاب آثار بودند.

خلج تصریح کرد:‌ داوران بخش مسابقه نیز آقایان اصغر همت، امیر دژاکام و دکتر قطب الدین صادقی هستند که از 19 تا 24 مهر به تماشای آثار می‌نشینند که در 23 نقطه‌ی تهران چون شیرخوار گاه آمنه، شیرخوار گاه رقیه، موسسه فرهنگی خواجوی کرمانی، مرکز بعثت و شهید قد ولی و... اجرا می‌رود و افتتاحیه جشنواره نیز در فرهنگسرای نیاوران در روز 24 مهر است و یک یاد و اثر برگزیده به جشنواره بین المللی فجر راه می‌یابد.

وی خاطرنشان کرد:‌ در بخش جنبی نیز ویدئو کنفرانس‌های بین المللی در مورد تئاتر شورایی، کارگاه‌های آموزشی با اساتید مجرب، گفتمان تجربیات اجرایی تئاتر و تولید 3 اثر ویژه توسط آقایان دکتر قطب الدین صادقی نمایش عصر 21، دکتر رحمت امینی نمایش ویلچر و سیروس همتی نمایش طلاق را داریم.


انتهای پیام/رس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.