به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران سیدحمید کلانتری اظهار کرد: در بحث بهبود روابط کار و قوانین کار و تامین اجتماعی باید به گونهای عمل کنیم که به بهبود اشتغال و فضای کسبوکار و افزایش رفاه و کاهش فقر در جامعه منجر شود.
وی با اشاره به بالاتر بودن 37 کشور جهان از ایران تصریح کرد: فضای کسبوکار کشورمان نیازمند تغییر و تحول و بهبود است که سه سال قبل اتاق بازرگانی و صنایع و معادن پیگیر قانون بهبود محیط کسب و کار بود که در مجلس به تصویب رسید و ابلاغ شد.
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: بخشی از مشکلاتی که در بخش تعاون وجود دارد باید اصلاح شود تا راه برای توسعه اشتغال و رونق فضای کسب و کار هموار شود.
کلانتری اظهار کرد: در راستای توسعه و تقویت بخش تعاون و بالارفتن بهرهوری تعاونیها در وزارت تعاون هفت برنامهی جامع را در نظر گرفتهایم که این برنامهها شامل ترویج فرهنگ تعاون، توسعه مدیریت و توانمندی تعاونیها، تحکیم تعاملات شبکهای، توسعه همکاریهای بینبخشی با تعاون، تامین منابع و مشوقها، توسعه بازار و برند و تامین نظارت است.
وی گفت: امروز نیازمند افزایش روحیه همدلی و تعاون هستیم و باید بین دولت و بخش خصوصی، دولت و بنگاههای اقتصادی، بانکها و بیمهها تعاون و همدلی به وجود آید.
رئیس انجمن بهرهوری نیز در این نشست با تشریح دلایل پائین بودن بهرهوری در فضای کسب و کار کشور گفت: نبود زیرساختهای مناسب در نیروی انسانی واحدهای تولیدی یکی از دلایل این مسئله است.
حسین حاجیان اظهار داشت: در مسئله کسب و کار و بهرهوری بنگاههای تولیدی با مشکلاتی روبرو هستیم که یکی از آنها مقوله بنگاهداران است که نتوانستهایم جایگاه مناسبی را در دنیا داشته باشیم و مدیران بنگاهها در مدیریت خود دچار مشکل هستند.
وی با بیان اینکه در مقوله دولت و قوانین حاکم بر دولت نیز مشکلاتی وجود دارد، افزود: انتخاب اشتباه نوع صنعت یا فعالیتی که باید انجام شود، یکی از مشکلات موجود در بحث بهرهوری است که در این زمینه یک سرمایهگذار نمیداند جای مناسب برای سرمایهگذاری کجاست.
حاجیان با بیان اینکه در مدیریت کسب و کار برخی قوانین نامناسب وجود دارد، گفت: عدم وجود زیرساخت مناسب برای کسب و کار و همچنین نبود زیرساخت نیروی انسانی از جمله مشکلات موجود در کشور است به طوری که دانشگاههای کشور پتانسیل لازم برای تولید نیروی ماهر را ندارند.
وی در پایان از برگزاری جشنواره تجارب و بهرهوری در 26 آبان ماه با همکاری میان وزارت کار و انجمن بهره وری ایران خبر داد و افزود: این جشنواره با هدف بررسی تجارب بهبود و ارتقای بهرهوری در سطح فردی و سازمانی، فرهنگسازی بهرهوری و ایجاد فضای رقابتی برای تعالی بنگاهها و سازمانها و همچنین معرفی مجموعههای موفق در حوزه بهرهوری برگزار میشود.
حاجیان با اشاره به اینکه در این جشنواره 100 بنگاه اقتصادی مورد رتبهبندی قرار میگیرند و شاخصهایی مانند کاهش هزینهها و افزایش سودآوری و درآمد ارزیابی می شوند گفت: در انتهای این جشنواره بسته پیشنهادی بهبود فضای کسب و کار در قالب بیانیه جشنواره به دولت محترم اهدا می شود.
انتهای پیام/