کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: استفاده از دَم کرده دانه هِل برای برطرف شدن زخم های دهان توصیه شده است.

 اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: دانه هِل حاوی مواد معدنی مهمی همچون کلسیم، گوگرد و فسفر است.

وی تشریح کرد: ترمیم زخم معده، تقویت قلب و اعصاب با بهره گیری از این گیاه دارویی دور از انتظار نخواهد بود.

نقشی ادامه داد: جویدن دانه‌های هِل می‌تواند بوی بد دهان را رفع کند.

 کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کارشناسان مقدار مصرف زياد هِل  را براي روده ها مضر می دانند.

وی اظهار داشت: تاثیر روغن موجود در دانه هِل برای درمان مشکلات گوارشی از قبیل یبوست، سوء هاضمه و اسهال خونی توصیه شده است.

نقشی تاکید کرد: بررسی‌ها حاکی از آن است که دانه هِل در کاهش استرس و افسردگی و درمان انواع سرطان‌ها از جمله سرطان سینه، پروستات و تخمدان قابلیت دارد.
 
انتهای پیام/ش/ن
برچسب ها: گیاه ، دارویی ، هِل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.