به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه، جمعیتی از فعالان طرفدار فلسطین شامگاه دوشنبه یک جشنواره فیلم صهیونیستی را در کارپانترا، در جنوب فرانسه مختل کردند.
یکی از خبرنگاران خبرگزاری فرانسه اعلام کرد حدود ۷۰ تا ۸۰ نفر به مدت بیش از یک ساعت در نزدیکی سینمایی که در آنجا فیلمی از "هیلا مدالیا"، فیلم ساز اسرائیلی در حضور "بارنیا هسید"، سرکنسول اسرائیل، نمایش داده میشد، تظاهرات کردند.
این منبع اعلام کرد خیابان منتهی به سینما توسط پلیس مسدود شده بود اما حدود ۱۰ نفر از اعضای یک جمعیت طرفدار فلسطین موفق شدند به سالن نمایش وارد شوند.
یکی از فعالان این جمعیت اعلام کرد "در پایان معرفی کنسول اسرائیل و کارگردان فیلم، ما برای محکوم کردن حضور کنسول به عنوان نماینده دولتی جنایتکار که در ۵۱ روز ۲۵۰۰ فلسطینی را کشت، وارد سالن نمایش شدیم".
"عبد الزاهری"، سخنگوی این جمعیت اعلام کرد "ما میخواستیم از کنسول بپرسیم چرا شما در فلسطین شهرک میسازید؟ چرا مردم را قتل عام میکنید؟ اما آنها نمیخواهند پاسخ بدهند".
انتهای پیام/