به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگارانعلت کم خوني متعدد است از جمله، کمبود آهن، اسيد فوليک و ويتامين B12.
اما غذاهايي که مي تواند با اين اختلال مقابله کند، عبارتند از:
*بادام
زميني: براي تأمين نياز روزانه آهن، يک مشت بادام زميني مصرف کنيد يا هر
روز ساندويچ کره بادام زميني به همراه آب پرتقال براي دريافت 0.6 ميلي گرم
آهن مصرف کنيد.
*سيب: ويتامين C موجود در سيب در جذب آهن موثر است
*انار: اين ميوه حاوي ويتامين ها، آهن، فيبر و پتاسيم است که جريان خون سالم را حفظ مي کند.
خرما : خرما غني از آهن است در نتيجه کم خوني را درمان مي کند.
*عسل:
اين ماده طبيعي بسيار موثر و حياتي است. مصرف روزي ۱۰۰ ميلي گرم عسل، 0.42
ميلي گرم آهن مورد نياز بدن را تأمين مي کند. منيزيم و مس موجود در عسل
نيز مي تواند ميزان گلبول هاي قرمز بدن را افزايش دهد.
*لوبيا:
انواع مختلف لوبيا غني از آهن است؛ يک ليوان لوبيا ۵ ميلي گرم آهن بدن را
تأمين مي کند علاوه بر آن، لوبيا حاوي پروتئين بالا و چربي پايين است که در
پيش گيري از کم خوني نيز نقش دارد.
*جو دو سر: تنها مصرف روزانه ۲قاشق غذاخوري جو دو سر، 2.5 ميلي گرم از آهن مورد نياز بدن را تأمين مي کند.
*نان سبوس دار: يک برش نان سبوس دار، ۶ درصد نياز روزانه بدن به آهن را تأمين مي کند.
*چغندر قرمز: اين گياه تصفيه کننده موثر خون است و مصرف آن يکي از بهترين راه هاي پيشگيري از کم خوني است.