رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به کمک خیرین رفسنجان در ساخت و سازهای مراکز بهداشتی درمانی در سطح شهرستان، بخش های پرستاری مامایی، پزشکی، دندانپزشکی، کلینیک مدرس و علی ابن ابیطالب(ع)، ساختمان مرکزی، خوابگاه امین و امام خمینی(ره) و بخش رادیولوژی دیژینال را از دیگر فضاهای آموزشی و پزشکی شهرستان برشمرد که بدست خیرین ساخته شده است.

به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، علی اسماعیلی ندیمی در نشست اعضای علمی این دانشگاه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اظهار داشت: ما مدیران بخش دولتی هستیم و باید همگام و همراه دولت باشیم و در عین حال نیاز است تا بخش خصوصی نیز تقویت یابد.

وی به احداث اولین مرکز درمانی استان در شهرستان رفسنجان اشاره کرد و افزود: تاکنون 22 دره فازغ التحصیل دانشجوی پزشکی در رفسنجان داشته ایم که آخرین آن شهریور امسال برگزار گردید.

اسماعیلی به ساخت دانشکده پزشکی رفسنجان از سال 88 اشاره کرد و بیان داشت: سالن ورزشی این دانشکده با پیشرفت فیزیکی 60 درصد در حال ساخت می باشد.

وی با نگاهی به تاریخچه ساخت بیمارستان علی ابن ابطالب(ع) رفسنجان به عنوان اولین مرکز آموزشی درمانی شهرستان تصریح کرد: این بیمارستان با 300 تخت در سال 65 و با کمک خیرین شهرستان و بنیاد خیریه علی ابن ابیطالب(ع) احداث گردیده است و هم اکنون اداره آن بصورت هیات امنایی صورت می گیرد.

اسماعیلی ندیمی جراحی، داخلی، اطفال، آ سی یو و قلب را از جمله بخش های این بیمارستان برشمرد و گفت: اولین ام آر آی کشور در این بیمارستان شروع بکار نموده است و معوقه بیمارستان نیز به تدریج در حال ساخت می باشد.

وی در ادامه با اشاره به کمک خیرین رفسنجان در ساخت و سازهای مراکز بهداشتی درمانی در سطح شهرستان، به معرفی بیمارستان مرادی و زایشگاه نیک نفس شهرستان پرداخت و بخش های پرستاری مامایی، پزشکی، دندانپزشکی، کلینیک مدرس و علی ابن ابیطالب(ع)، ساختمان مرکزی، خوابگاه امین و امام خمینی(ره) و بخش رادیولوژی دیژینال را از دیگر فضاهای آموزشی و پزشکی شهرستان برشمرد که بدست خیرین ساخته شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در بخش دیگری از سخنانش از طرح تحول نظام سلامت به عنوان مهمترین الویت در حوزه درمان و سلامت یاد کرد و افزود: با این طرح کارهای عظیمی در بخش بهداشت آغاز گردید و چون درمان حادتر بود به این بخش بیشتر توجه شد.

وی خاطر نشان کرد: تعرفه های تیم سلامت رفسنجان مطابق با تعرفه های جدید پرداخت می گردد و در شهریور امسال قراداد ساخت و تجهیز خانه های بهداشت آغاز گردیده است.

اسماعیلی تصریح کرد: در بخش درمان نیز همزمان با سراسر کشور و برخلاف تصورمان پرداخت های مردمی از 37 درصد به زیر 10 درصد و در روستاها به 5 درصد رسید که یک حرکت جهادی بود.

وی عدم مقاومت و ناکافی بودن خوابگاه های دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان را از جمله مشکلات موجود بیان و تصریح کرد: تعیین تکلیف زمین دانشکده پزشکی، تکمیل ساختمان های دارای مجوز پردیس با مساحت 24 هزار و 500 متر مربع، احداث ساختمان های پیراپزشکی و پرستاری مامایی، تامین اعتبار بیمارستان امام حسین(ع) و جایگزینی با زایشگاه یک نفس و بیمارستان مرادی جزو برنامه های بهداشتی درمانی این شهرستان قرار دارد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار