آیت الله علم الهدی با اشاره به زمان برگزاری چهارمین یادواره شهدای شهرداری های کشور گفت: این یادواره در دهه مبارک ذی حجه و زمانی که بندگان خدا لبیک گویان در حال انحام مناسک حج هستند برگزار شده است که این امر سعادتی برای همه است.
وی تاکید کرد: ترویح و توسعه شعائر شهادت، مصداق برجسته تعظیم شعائری است که ذات پروردگار در قرآن کریم، آن را نشانه تقوا دل معرفی می کند. شعائر برای انسان ها در یک جامعه دینی، خط ساز است و این شعائر دینی هستند که راهبردها را معلوم می کنند.
آیت الله علم الهدی با بیان اینکه کانون همه تصمیم ها در توسعه دین و بندگی خدا، دل های کارگزاران مدیریت در جوامع است، گفت: وجود شعائر و یا به تعبیر ساده تر، برجسته سازی شعائر، می تواند مسیر را مشخص می کند و به عنوان یک خط راهبردی در تصمیم گیری ها، تضمین کننده رضای خدا باشد.
امام جمعه مشهد تاکید کرد: وقتی بنا باشد در جریان برنامه ریزی یک وزارت خانه، مسئله برجسته سازی شهید مطرح شود این امر حاکی از آن است که یک گرایش کاملا دینی در مدیریت این وزارت خانه وجود دارد که به جریان تعظیم شعائر آن هم شعائر شهید توجه شده است.
وی تصریح کرد: هنگامی که وزارت کشور به این اقدام ارزشمند دست می زند به این دلیل است که فرهنگ شهادت در مدیریت شهری، یک خط راهبردی را برای کارگزاران این مدیریت ایجاد کند تا مدیریت شهری ما بر اساس خط و راهبری باشد که نتیجه فرهنگ شهادت است.
آیت الله علم الهدی با اشاره به بروز تحول در جریان زندگی شهری گفت: این تحول مقتضیاتی دارد. تعظیم شهادت و یادواره شهدا به خصوص در عرصه مدیریت شهری، این واقعیت را مشخص می کند که وزارت کشور در با توجه به فرهنگ شهادت، راهبردهایی مستقل در عرصه مدیریت شهری دارد.
وی با تاکید بر وجود دو تفکر در عرصه مدیریت شهری گفت: تفکر اول یک تفکر توسعه ای است که کارگزاران فکر می کنند باید بر در خط توسعه حرکت کنند و از هر ابزاری در این زمینه استفاده کنند.
آیت الله علم الهدی ادامه داد: امروز متاسفانه این تفکر در شهرهای ما وجود
دارد که وقتی مدیر جدیدی به شهرداری می آید، جریان توسعه ای را از یک کلان شهر
دیگر می گیرد و به سمت آن حرکت می کنند و می خواهند با هر قیمت و ابزاری حتی بر هم
زدن هویت معنوی و قدسی شهر، در مسیر توسعه قرار گیرند.
انتهای پیام/ز