هاله حامدی فر مدیر عامل شرکت دانش بنیان سیناژن در گفتگو با
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه هم اکنون بافت جوانی در کشور مشغول هستند در زمینه علم و تکنولوژی فعالیتهای زیادی در حال انجام است.
وی در خصوص صادرات محصولات دارویی و مشکلات پیش روی شرکتهای دانش بنیان ایرانی در این زمینه افزود: باتوجه به اینکه تاکنون ۱۰ قلم دارویهای متفاوت در زمینه بیماریهای سرطانی، ناباروری، پوکی استخوان، نارسایی کلیوی از این شرکت دانش بنیان در بازار داخلی و خارجی صادر شده است اما ما با توجه به بحث تحریمها مشکلات زیادی را پیش رو داریم که از آن جمله میتوان به تحریمهای بانکی اشاره کرد.
حامدی فر اظهار داشت: هم اکنون بیماران و پزشکان از محصولات و داروهایی که در داخل کشور تولید میشود، راضی هستند چنانچه در بازار ایران داروهای با کیفیت و با برند دارویی ارائه میشود که حتی قیمت این داروها ۳۰ تا ۶۰ درصد به صورت متغیر ارزانتر از کشورهای دیگر است.
وی در ادامه به مهمترین مشکل شرکت دانش بنیان سیناژن اشاره کرد و اظهار داشت: مهمترین مشکل ما عدم تمایز بین شرکتهای دانش بنیان و شرکتهایی است که بدون دارا بودن دانش فنی داروهایی را تولید میکنند که یک رقابت کاذب در بازار ایجاد میشود، چنانچه حتی از کشورهای دست چندم دارو وارد کشور ما میشود و این درحالی است که در کشور خودمان با کیفیت بسیار بالاتر دارو تولید میشود.
حامدی فر در ادامه گفت: باید رقابتی درست و سالم میان شرکتهای دانش بنیان شکل گیرد و هیچ وجه تمایزی وجود نداشته باشد.
انتهای پیام/