شهیدی فر سرمازدگی درختان در بهار امسال را مهمترین دلیل کاهش گردو اعلام کرد و افزود: تا کنون 99 درصد محصول از 7 هزار و 800 هکتار اراضی زیر کشت مازندران برداشت شده که ارزش اقتصادی آن هزار میلیارد ریال محاسبه میشود.
وی با اشاره به اینکه بیشترین ارقام تولیدی گردوی مازندران از نوع سنتی وبومی-محلی است تصریح کرد: از آنجا که ارقام پیوندی در برابر سرما مقاوم و مناسب کشت در منطقه است توصیه می شود باغداران در پی جایگزینی و توسعه این نوع گردو باشند.
یادآور می شوم برداشت گردو در مازندران از شهریورماه آغاز میشود و تا مهر ادامه دارد.
انتهاي پيام/ز